Connect with us

ADPM Health

Carmen Brumă, operată din nou pentru a elimina varicele

După ce a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu aproximativ 4 an, Carmen Brumă a fost din nou operată pentru a elimina varicele. Iată la ce tip de procedură a apelat și cum se simte la 48 de ore după operație.

Publicat

pe

Carmen Brumă, operată din nou pentru a elimina varicele

Carmen Brumă a fost operată la picioare? Motivul? Și-a dorit să elimine varicele care îi dădeau bătăi de cap. Vedeta a mai suferit o intervenție asemănătoare și în anul 2018. De această dată, a apelat la o procedură inovatoare ce se numește scleroterapie.

Operația a fost una de succes, iar la 48 de ore de la intervenție Carmen le-a arătat urmăritorilor din mediul online cum arată picioarele sale.

„Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul disconfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a povestit Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

Carmen a dezvăluit și ce trebuie să facă în următoarea perioadă pentru ca rezultatele să se mențină pe termen lung.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

„Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația. Să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația. Varicele și constipația nu fac casă bună deloc.

Ai nevoie de fibre și solubile, și insolubile, și de apă. Că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmenții din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc.

Advertisement

Vitaminca C stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamina E. Nu faci lucruri care să diminueze producția de colagen, excesul de zahăr, expunerea la soare excesivă și fumatul”, a mai povestit ea, potrivit Click.

Ce mănâncă zi de zi Carmen Brumă pentru a arăta atât de bine

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *