Connect with us

ADPM Beauty

Carmen Brumă și Adina Halas și-au întinerit tenul cu ULTRAFORMER 3

Carmen Brumă și Adina Halas se pot lăuda cu un ten impecabil și ferm, ca la 25 de ani. Meritul îl are atât stilul de viață sănătos, cât și un tratament revoluționar pe care l-au efectuat la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București, ULTRAFORMER 3.

Publicat

pe

Carmen Brumă și Adina Halas și-au întinerit tenul cu ULTRAFORMER 3

Cele două vedete au urmat o singură ședintă de Ultraformer 3, tratamentul care oferă efect de lifting facial și corporal ce durează mai mult de un an de zile, iar rezultatele sunt spectaculoase.

“Astăzi încerc aparatul ULTRAFORMER 3 de la Silhouette, despre care am tot auzit. Specialiștii spun că îți reîntinerește trasăturile feței pentru un an de zile după o singură ședință. Oferă efect de lifting facial și, ce e mai important, nu afectează în niciun mod trăsăturile tale natural”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de socializare.

La rândul ei, Adina Halas, s-a arătat nerăbdătoare să se convingă de rezultatele noii tehnologii.

“Ultraformer 3 promite ca într-o singură ședință de 30 de minute să îți întinerească trăsăturile feței cu cel puțin 5 ani! Nu am putut rezista în fața acestei informații și am fugit la Silhouette să mă conving pe pielea mea”, a menționat vedeta.

ULTRAFORMER 3 acționează prin cea mai nouă și eficientă tehnologie HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds) și oferă un efect de lifting non-chirurgical spectaculos și de durată. Rezultatele sunt vizibile imediat și durează minimum un an după un singur tratament de 30 – 45 de minute.

Cele trei tipuri de aplicatoare ULTRAFORMER 3 acționează prin intermediul ultrasunetelor focalizate, la adâncimi diferite ale pielii, în funcție de efectul dorit: unul oferă lifting, actul fermitate a pielii, iar al treilea reduce ridurile fine. În plus închid porii dilatați, redau vitalitatea și luminozitatea pielii. Rezultate excepționale se obțin și în reducerea bărbiei duble și pentru remodelarea maxilarului inferior.

Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului. Rezultatul maxim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după sesiunea tratamentului.

Tehnologia non-invazivă de lifting facial și corporal cu efect ce durează 1 an după doar o singură ședință.

Ultraformer este disponibil la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (www.silhouette.ro)

Durata unei ședințe: 45 minute