Connect with us

News

Iata in ce lux traieste Carmen Harra! Se simte ca o imparateasa intr-o vila cu obiecte de arta si candelabre din aur!

Carmen Harra a deschis usa casei sale pentru publicatia canadiana „The Toronto Sun”, marturisind ca a cumparat aceasta vila dupa ce a simtit o energie speciala imediat ce i-a trecut pragul. Carmen Harra se simte ca o imparateasa in somptoasa ei locuinta, decorata cu candelabre din aur si numeroase obiecte de arta!

Publicat

pe

carmen-harra-casa

carmen-harra

 

Publicatia canadiana „The Toronto Sun”, la sectiunea „Celebrity Spaces”, a prezentat, zilele trecute, casa lui Carmen Harra, pe care scriitoarea a redecorat-o recent.

carmen-harra-casa-1

„Casa e ca o parte din mine. Sotul meu a fost comerciant de obiecte de arta si a adus acasa tot felul de antichitati, de la statuete din bronz la picturi extrem de valoroase. Printre dotarile speciale ale acestei proprietati se numara o curte spatioasa si frumoasa, plina de vegetatie, veranda, piscina inconjurata de palmieri uriasi si o priveliste tropicala superba cu flori si plante multicolore. M-a atras la aceasta casa energia pe care am simtit-o prima data cand i-am trecut pragul. Am fost incantata de sentimentul de liniste si de seninatate de aici”, a povestit Carmen Harra.

carmen-harra-casa-3

Carmen Harra are in dormitor un candelabru enorm, din aur curat, iar baia emana un aer retro datorita coloanelor grecesti. In dormitor troneaza un pat urias, acolo unde Carmen Harra se simte ca o imparateasa…

„Dormitorul principal e camera mea favorita datorita tavanului inalt si candelabrului enorm, din aur, care confera camerei senzatia de spatiu. Baia rafinata Jack and Jill e impodobita cu coloane grecesti, placi de marmura si cada jacuzzi. Ma simt ca o imparateasa in patul meu regal, cand ma relaxez dupa o zi lunga. N-as putea trai insa fara gradina mea de legume. Ador sa merg in fiecare dimineata acolo si sa urmaresc cum se dezvolta plantele. Ma simt mai sanatoasa si revitalizata cand consum legume din propria mea gradina”, a mai spus Harra.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.