Connect with us

Style Judgement

Carmen Iohannis a revenit la catedră. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală!

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, s-a întors de ieri la catedră și s-a bucurat de reîntâlnirea cu elevii din Sibiu cărora le predă limba engleză. Iată cum s-a îmbrăcat soția Președintelui Klaus Iohannis în prima zi de școală!

Publicat

pe

Carmen Iohannis a revenit la catedră. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală!

Începerea noului an școlar a venit nu foarte multe emoții și bucurie deopotrivă nu doar pentru copii și părinți, ci și pentru profesori.

Ieri, în prima zi de școală, Carmen Iohannis a revenit la catedră. Prima Doamnă fost extrem de încântată să îi revadă pe elevii instituției de învățământ din Sibiu cărora le este profesoară de limba engleză. Anul acesta, Carmeb Iohannis nu este doar profesoară, ci și dirigintă pentru o clasă a X-a.

La revederea cu elevii săi, soția Președintelui Iohannis a purtat o rochie midi turcoise, din brocard și elastan. Conform libertatea.ro, ținuta poartă semnătura designerului Eli Lăslean.

Soția lui Klaus Iohannis a imortalizat în imagini emoția revederii cu elevii săi. A postat mai apoi fotografiile pe pagina sa de Facebook, însoțite de mesajul: „Succes elevilor, profesorilor și părinților în Noul An Școlar! Zbor înalt spre visuri împlinite!“.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *