Connect with us

Stiri Interne

Carmen Negoita, o noua lovitura la Londra! A aparut in Elle UK purtand o tinuta de inspiratie militara!

Aflata la London Fashion Week, Carmen Negoita a atras deja atentia publicatiilor internationale prin tinutele ei, bifand o aparitie in prestigioasa revista Elle UK!

Publicat

pe

carmen-negoita-london-fashion-week-februarie-2015

Carmen Negoita a fost din nou remarcata de reprezentantii marilor reviste de moda internationale in timpul Saptamanii Modei de la Londra.

carmen-negoita-elle-uk-1

Fashion bloggerul roman a fost invitat sa participe la zece show-uri incluse in London Fashion Week, iar tinutele cu care si-a facut aparitia la primele prezentari au atras deja atentia fotografilor.

carmen-negoita-elle-uk-2

Carmen apare astfel in celebra revista Elle, editia de Marea Britanie, purtand o vestimentatie de inspiratie militara. Mai exact, pantaloni largi pana sub genunchi, camasa din satin, un pardesiu verde inchis, o boneta de tip militar si pantofi de tip Oxford ce apartin noi colectii pe care Carmen Negoita a realizat-o si a lansat-o alaturi de Ana Parvan. Este vorba de o prima colaborare a fashionistei pe acest domeniu, linia de pantofi urmand sa se extinda in curand.

carmen-negoita-elle-uk-3

Este deja o obisnuinta pentru Carmen Negoita sa fie mediatizata in reviste si bloguri de moda internationale. In urma participarii la doua editii London Fashion Week si la saptamanile modei de la New York, Barcelona si Paris, fotografii cu fashion bloggerul roman, purtand tinute stilizate de ea insasi, au aparut in publicatii precum Vogue, Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

carmen-negoita-elle-uk-4

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *