Connect with us

2 Principale

El este motivul fericirii fashionistei Carmen Negoita!

Cu toate ca nu spera ca fericirea sa-i zambeasca din nou la mai bine de trei ani de la divortul de fostul ei sot, Carmen Negoita iubeste din nou. Soarele a rasarit pe strada ei atunci cand, la gala de decernare a Media Music Awards, l-a intalnit pe afaceristul Cristi Furdi, actulalul barbat din viata ei.

Publicat

pe

carmen-negoita-cristi-furdi

Au trecut deja ani buni de la momentul divortului dintre Ionut si Carmen Negoita, iar in ultima vreme aceasta din urma a preferat sa-si canalizeze toata atentia catre cresterea celor doi copii ai sai, dar si catre pasiunea fata de fashion. Asa se face ca niciun barbat nu a mai reusit sa-i capteze atentia pana de curand.

Spunem pana de curand, deoarece se pare ca participarea fashionistei la gala de decernare a Media Music Awards, ce a avut loc pe data de 19 septembrie la Sibiu, a fost de foarte bun augur.

Acolo l-a intalnit pe barbatul care astazi o face sa zambeasca si sa se simta iubita si apreciata. Semn ca desi este inca la inceput relatia dintre Carmen Negoita si afaceristul Cristian Furdi devine din ce in ce mai serioasa, aceasta l-a prezentat deja pe noul sau iubit celor doi copii pe care ii are din casnicia cu Ionut Negoita.

„Suntem impreuna! Ne-am cunoscut la Gala Premiilor MMA si din noaptea respectiva suntem impreuna. Atunci am avut ocazia sa stam de vorba, in club, la petrecerea data de organizatori. El nu bea, eu nu beau, el nu fumeaza, eu nici atat si uite asa am avut timp sa ne cunoastem. La cateva zile distanta am iesit din nou, moment in care am realizat ca imi place compania lui. Acestea au fost primele semne, apoi totul a decurs firesc ca in orice poveste, iar zilele trecute i-am facut cunostinta cu cei doi copii ai mei si am iesit impreuna la mall”, a dezvaluit Carmen pentru WOWbiz.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.