Connect with us

ADPM Beauty

Carmen Negoiță, de urgență la medic înainte de plecarea în Asia Express. Ce intervenții și-a făcut!

Carmen Negoiță se pregătește intens pentru participarea la reality show-ul Asia Express, competiție în care va intra alături de sora ei, Andreea. Cunoscută pentru aparițiile ei publice mereu impecabile, vedeta și-a propus să nu facă excepție de la această regulă nici în cadrul probelor dificile din timpul show-ului. Prin urmare, a apelat la medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad, pentru câteva ajustări de ordin estetic înainte să pornească în marea aventură.

Publicat

pe

Carmen Negoiță, de urgență la medic înainte de plecarea în Asia Express. Ce intervenții și-a făcut!

Astfel, și-a rezolvat două aspecte estetice de care nu era mulțumită: și-a reconturat linia mandibulară și bărbia și a apelat la o intervenție de rinoplastie fără operație, cu scopul de a avea un nas mai drept, cu vârful ușor ridicat.

”Pentru că plec în această aventură nebună unde nu o să mă hidratez corect, nu o să mănânc corect și nu o să mă odihnesc suficient, iar vremea nu va fi cea mai prietenoasă, simt nevoia unui boost de vitamine la nivelul tenului. Există o procedură care mie îmi place foarte mult. Sculptează frumos fața și aduce un aport foarte mare de vitamine, iar pielea este foarte luminoasă. Am nevoie de acest lucru, mai ales că vom fi filmați non-stop.

Din toate tratamentele pe care le-am făcut până acum, cel de face contouring este, de departe, preferatul meu. Domnul doctor Iancu Morad are o tehnică proprie, fără operație. Doar prin mici injectări, reface pe loc conturul feței. Îți întineresc trăsăturile, pentru că recapeți ovalul facial ferm pe care îl aveai în tinerețe, și dispare orice început de bărbie dublă. În plus, am apelat din nou la intervenția de rinoplastie fără operație pentru a corecta cocoașa nasului. Acum am și vârful puțin mai ridicat, doar cu niște mici injecții, fără operație, internare și perioadă de recuperare, ceea ce mi se pare incredibil”, declară Carmen Negoiță.

”Din cauză că va fi expusă la o climă neprielnică și că va duce lipsă de hidratare și de nutrienți în următoarea perioadă, i-am recomandat acum lui Carmen o procedură minim invazivă pe bază de acid hialuronic. Astfel, vom avea rezultate nu doar de rejuvenare facială, ci și de hidratare în profunzime a pielii. Am injectat acid hialuronic la nivelul conturului mandibular pentru un efect de lifting și reconturare facială. Am combinat această procedură cu rinoplastia fără operație, tor prin microinjectări cu acid hialuronic”, spune și medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Ce înseamnă face contouring

„Pielea de la nivelul mandibulei și din zona bărbiei se lasă odată cu înaintarea în vârstă, astfel că trăsăturile ferme de altădată dispar. Acesta este un efect al trecerii anilor și cu toții ne confruntăm mai devreme sau mai târziu cu această problemă, indiferent că există sau nu oscilații de greutate.

Pentru a corecta ușor și eficient aspectul căzut al mandibulei ori bărbia dublă, una dintre cele mai solicitate intervenții este în prezent cea de Face Contouring fără operație. Procedura constă în injectarea, în puncte cheie, a unei substanțe ce conține cristale de calciu. Această substanță stimulează producția proprie de colagen, iar la 3-4 luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței. Carmen și-a dorit să repete procedura acum, înainte de plecarea în Asia Express, pentru a fi sigură că va avea un look fresh pe tot parcursul acestei competiții”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Cum poți avea un nas drept fără operație

„Forma nasului poate fi corectată ușor, prin injectări de acid hialuronic sau cristale de calciu în zonele pe care vrem să le remodelăm. Putem, de asemenea, să injectăm și botox pentru a acționa anumiți mușchi și a ridica vârful nasului. Procedura durează maxim zece minute, se poate efectua și în pauza de prânz, nu doare și nu lasă deloc semne.

În cazul în care folosim acid hialuronic, rezultatul se menține între 6 și 8 luni. Cel mai eficient tratament este cel ce constă în injectarea cristalelor de calciu, cu rezultate ce se mențin până la 2 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.