Connect with us

ADPM Beauty

Carmen Negoita, schimbare de look! “Simteam nevoie unei schimbari! Poate la vara ma tund periuta!”

In urma cu doar cateva zile, Carmen Negoita a apelat la serviciile unui hairstylist pentru o schimbare de look. Fashion blogger-ul a renuntat la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob.

Publicat

pe

carmen-negoita-look-inainte-dupa

Carmen Negoita a recurs la o noua schimbare de look. Cunoscutul fashion blogger a apelat la serviciile unui hairstylist pentru a-si scurta lungimea parului si pentru a alege un nou tip de coafura. A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.

carmen-negoita-schimbare-look-11 carmen-negoita-schimbare-look-7 carmen-negoita-schimbare-look-acum-2 carmen-negoita-schimbare-look-acum

„Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta. Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta”, declara Carmen Negoita.

carmen-negoita-schimbare-look-2 carmen-negoita-schimbare-look-3 carmen-negoita-schimbare-look-4 carmen-negoita-schimbare-look-5 carmen-negoita-schimbare-look-6

Carmen Negoita a recurs, in ultimii ani, la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei, www.carmennegoita.com. A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca tunsori, a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

carmen-negoita-schimbare-look-8 carmen-negoita-schimbare-look-9 carmen-negoita-schimbare-look-12

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti fashion bloggeri romani peste hotare, fiind invitata la marile festivaluri de moda internationale. Anul acesta, spre exemplu, prin participarea la London Fashion Week si Milano Fashion Week, Carmen a fost fotografiata si inclusa in reportajele unor publicatii consacrate, precum Vogue, Elle sau New York Post, jurnalistii laudandu-i creativitatea si bunul gust in alegerea tinutelor pe care le-a purtat.

carmen-negoita-schimbare-look-13 carmen-negoita-schimbare-look-10

Advertisement