Connect with us

Stiri Interne

Carmen Negoiță se mărită. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima!

Carmen Negoiță trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste care, în curând, se pare că se va concretiza prin căsătorie. Asta deoarece vedeta a primit recent inelul de logondă. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima!

Publicat

pe

Carmen Negoiță se mărită. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima!

Carmen Negoiță radizază de fericire deja de câteva luni, de când îl are alături pe bărbatul care i-a cucerit inima. La 11 ani după divorțul de Ionuț Negoiță, vedeta iubește și este iubită, iar asta se vede cu ochiul liber.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Negoita (@carmennegoita)

Cătălin Boboc, secretar de stat la Ministerul Muncii și cunoscut om politic, este cel cu care Carmen Negoiță are o relație. Povestea lor s-a derulat destul de repede, dar se pare că merge în direcția potrivită. Cei doi s-au cunoscut și și-au dat rapid seama faptul că îi leagă sentimente puternice și dorințe comune pentru viitor. Așa că s-au mutat împreună, iar acum urmează căsătoria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Negoita (@carmennegoita)

Carmen Negoiță a primit inelul de logondă chiar de ziua ei de naștere. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! cum s-a derulat cerera în căsătorie.

„Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: „vrei să fii iubita mea toată viața?” Sunt foarte fericită în plan personal“, a povestit Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță împlinește azi 40 de ani. Ce îi face medicul Iancu Morad pentru a arăta mai sexy ca la 20!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *