Connect with us

ADPM Beauty

Carmen Negoita si-a facut rinoplastie fara operatie. Iata rezultatul realizat de medicul Iancu Morad!

Carmen Negoita a urmat o procedura minim invaziva pentru a imbunatati forma nasului. Vedeta a evitat clasica operatie de rinoplastie si a apelat la medicul sau estetician, Iancu Morad, pentru a obtine rezultatul dorit fara bisturiu. Interventia este in mare voga in special la Hollywood si presupune imbunatatirea formei nasului doar prin injectari fine, nedureroase, realizate de medicul chirug.

Publicat

pe

Carmen Negoita si-a facut rinoplastie fara operatie. Iata rezultatul realizat de medicul Iancu Morad!

Carmen Negoita marturiseste ca si-a dorit sa aiba nasul mai drept, sa scape de cocoasa care i se accentua in special atunci cand radea. Pentru ca ii este teama de bisturiu, a decis ca cea mai eficienta solutie este rinoplastia fara operatie realizata in doar cateva minute de medicul Iancu Morad la Luxury Aesthetics.

Medicul Iancu Morad a studiat forma nasului vedetei si a corectat imperfectiunile injectand discret acid hialuronic si cristale de calciu. Rezultatul este natural si discret, insa indeajuns incat sa armonizeze trasaturile chipului vedetei. In plus, procedura nu necesita anestezie si poate fi realizata in doar 10 minute, iar rezultatul dureaza chiar si doi ani.

„Mi-am dorit sa scap de aspectul de cocoasa care se vedea in special cand pozam din profil. In plus, atunci cand radeam, nasul parea mai borcanat. Am mers la domnul doctor Iancu Morad, in primul rand pentru un conturing facial neinvaziv, si am decis pe loc sa imi corectez putin si nasul, dar fara operatie. E o rinoplastie fara bisturiu, doar prin injectarea unei substante de cristale de calciu. Nu inlocuieste operatia clasica, neceara atunci cand trebuie sa se lucreze in interior, insa, pentru un aspect exterior frumos, aceasta este o solutie rapida si eficienta. Nasul meu este acum drept, iar varful usor ridicat. Am inteles ca efectele dureaza pana la doi ani, cand poti reveni sa reiei procedura”, declara Carmen Negoita.

In aceeasi vizita, medicul Iancu Morad i-a mai indeplinit vedetei o dorinta estetica, tot fara a fi nevoie de operatie: o linie a mandibulei mai bine conturata si eliminarea depozitelor adipoase inestetice care formau gusa. Acest lucru a fost realizat prin injectarea unei substante formata din cristale de calciu. Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat si ofera o posibilitate mult mai mare de intindere a pielii. Odata injectat in zona dorita, acesta stimuleaza colagenul si da un aspect intinerit fetei, imbunatatindu-se trasaturile chipului – pometi, contur mandibular, zona barbiei, fara operatie, anestezie, durere ori perioada de recuperare.

Despre rinoplastia fara operatie

Rinoplastia este una din cele mai cerute interventii estetice la nivel mondial. Un nas in armonie cu trasaturile fetei imbunatateste radical aspectul estetic per ansamblu.

Corectiile formei nasului se realizau pana de curand doar prin interventie chirurgicala, modificand osul si cartilajul. Multe persoane se tem insa de operatie, de anestezie si de posibilele complicatii dupa procedura.

Medicina estetica a avansat, iar procedurile minim-invazive sunt din ce in ce mai frecvente. Astfel, un nou tip de interventie ii ajuta pe cei care isi doresc sa imbunatateasca aspectul nasului lor, fara clasica rinoplastie.

Medicul estetician Iancu Morad remodeleaza nasul cu ajutorul acidului hialuronic si al cristalelor de calciu. Aceasta interventie este rapida, nu necesita anestezie, nici perioada de recuperare.

“Forma nasului poate fi corectata cu ajutorul injectarii de acid hialuronic sau a cristalelor de calciu in zonele pe care vrem sa le remodelam. Se poate injecta si toxina botulinica pentru a actiona anumiti muschi si a ridica varful nasului. Ambele proceduri dureaza doar cateva minute. Se pot face si in pauza de pranz, spre exemplu, deoarece ulterior nu raman semne si nici durere. In doar 10 minute pacientul pleaca acasa cu nasul corectat agreabil, in functie de fizionomia fiecarei persoane. Procedurile nu necesita timp de recuperare. In cazul in care folosim acid hialuronic rezultatul se mentine intre 6 si 8 luni. La botox rezultatele sunt de scurta durata, de 3-4 luni. Cel mai eficient tratament este cel ce consta in injectarea cristalelor de calciu, cu rezultate ce se mentin pana la 2 ani”, explica medicul estetician Iancu Morad.

Procedurile au fost realizate in clinica Luxury Aesthetics din Bucuresti.

Ce trebuie sa stii inainte sa iti faci peeling medical