Connect with us

ADPM Coffee Break

Carmen Negoita s-a transformat in Twiggy pentru calendarul fashion bloggerilor

Carmen Negoita a fost inclusa in calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania, „M Calendar”. Cunoscuta fashionista detine fila aferenta lunii aprilie si, conform conceptului calendarului, a realizat o sedinta foto tribut unuia din icon-urile industriei fashion. Mai exact, renumitei actrite, cantarete si model Lesley Lawson, cunoscuta mai ales sub pseudonimul Twiggy.

Publicat

pe

carmen-negoita-twiggy

Twiggy era in anii ‘60 idolul adolescentelor si unul din cele mai in voga modele, denumita „The Face of 1966” si „Femeia anului in Marea Britanie” (1967), cea care a detinut copertele revistelor Vogue si Tatler si a devenit fenomen gratie look-ului sau androgin. Numai in Statele Unite ale Americii, New York Post a oferit un supliment de 100 de pagini doar pe acest subiect.

Twiggy-1

Carmen Negoita s-a regasit cel mai mult in acest personaj si a decis ca pentru M Calendar sa reinterpreteze trei cadre celebre ce o au ca protagonista pe Twiggy.

Carmen-negoita-twiggy-m-calendar-1

Astfel, a fost fotografiata la masa, adoptand aceeasi mimica visatoare si purtand genele fragmentate in acelasi mod surprinzator precum originalul in urma cu cinci decenii.

Carmen-negoita-twiggy-m-calendar-2

Apoi, Carmen a fost fotografiata mergand pe bicicleta, purtand fusta scurta, taior si coafura asemanatoare celor adoptate de celebrul model.

Carmen-negoita-twiggy-m-calendar-3

Nu in ultimul rand, calendarul include un cadru in care Carmen apare in dubla ipostaza, de o parte si de alta a unui stalp, pe strazile din Londra.

“M-am regasit in Twiggy pentru ca se apropie foarte mult de stilul meu. Avem chipul asemanator, androgin si o usoara atitudine masculina. As fi putut alege alte personaje celebre, femei sexy, senzuale, cu trasaturi dulci, dar nu ar fi fost autentic. Twiggy a declansat un adevarat fenomen in anii 60, i-a placut sa experimenteze coafuri, tinute cu tenta masculina, in ciuda criticilor celor mai conservatori. Era foarte indrazneata si imi place sa cred ca ma regasesc in stilul ei”, declara Carmen Negoita.

Sedinta foto a fost realizata pe strazile din Sibiu si este inclusa in „M Calendar – Fashion Icons Tribute”, Carmen Negoita figurand alaturi de alte 11 fashion bloggerite cunoscute din Romania. Calendarul poate fi achizitionat de pe www.thecalendar.ro.