Connect with us

ADPM Travel

Carmen Negoita, vacanta incredibila in Venetia Nordului! A fost petita de un capitan de vas!

Carmen Negoita a bifat o vacanta de neuitat alaturi de copiii, mama si sora ei. Au vizitat impreuna mai multe zone din Belgia, printre care si orasul Bruges, supranumit Venetia Nordului. Iata cum s-a distrat celebrul fashion blogger!

Publicat

pe

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-5

Carmen Negoita a petrecut zile de neuitat in Belgia, alaturi de copiii sai, Ingrid si Harry, dar si de mama si de sora ei. Cu totii au vizitat capiatala Bruxelles, dar si orase mai mici de pe litoralul tarii. Printre acestea si Bruges, superbul oras medieval, supranumit Venetia Nordului, intrucat se afla intins pe numeroase canale navigabile, asemeni vestitului oras italian.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-1

In Bruges, Carmen Negoita a vizitat centrul orasul si s-a plimbat cu barca pe romanticele canale admirand casele superbe, gradinile inverzite si bisericile vechi de peste o mie de ani. Printre acestea, si celebra catedrala in care se afla, conform legendei, cateva picaturi din sangele lui Iisus Hristos.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-2

Pasiunea ei pentru moda s-a regasit si in vestimentatiile pe care le-a purtat de-a lungul vacantei. In fiecare zi, Carmen a avut un outfit nou, accesorizat impecabil, care a atras de fiecare data atentia celor din jur. Fashion bloggerul l-a impresionat si pe capitanul vasului cu care a navgat pe canalele orasului. Acesta i-a propus chiar sa ii faca cunostinta cu fiul lui, un barbat tanar, chipes, de profesie avocat.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-3 Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-4

„Mi s-a parut tare haios momentul. Mi-a spus ca sunt deosebita si ca ii place modul in care ma imbrac si ca ar vrea sa imi faca cunostinta cu fiul lui. Eu am zambit politicos si i-am spus ca ii multumesc pentru intentie, dar ca nu sunt interesata momentan de a avea o relatie. El a continuat sa insiste aratandu-mi, in timp ce navigam pe apa, cateva case frumoase din jur, care erau de vanzare, si unde ne-am putea muta impreuna. Era un domn foarte haios, dar politicos in acelasi timp. La finalul cursei cu vasul ne-am luat ramas bun si mi-a spus ca abia asteapta sa revenim in Bruges, unde vom fi tot timpul bineveniti”, ne-a povestit Carmen Negoita.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-6

Cunoscuta fashionista a colindat tot orasul admirand cladirile frumoase si gradinile pline de verdeata si de flori. S-a plimbat, alaturi de familia ei, cu trasura trasa de cai, a vizitat muzeele din oras, s-a urcat in cel mai inalt turn de unde a admirat intreaga priveliste, si, bineinteles, a gustat din delicatesele de ciocolata realizate de localnici.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-8 Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-9

„Este un loc de o frumusete aparte. Este atat de special! Timpul parca sta in loc, te umpli de bucurie si liniste interioara. Are un cu totul alt ritm si cred ca oricine ajunge in Belgia ar trebui sa il viziteze. Este la doar o ora distanta de Bruxelles cu trenul sau cu masina”, adauga Carmen Negoita.

Carmen-Negoita-vacanta-Belgia-10

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *