Connect with us

Stiri Interne

„Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți”? Cum a răspuns Andreea Esca la sloganul editurii!

„Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți” este sloganul folosit de un site al unei edituri celebre din România. Iată cum a răspuns Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, pe rețelele de socializare.

Publicat

pe

„Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți”? Cum a răspuns Andreea Esca la sloganul editurii!

Andreea Esca este, de aproximativ 24 de ani, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Un profesionist desăvârșit care s-a ținut întotdeauna departe de scandaluri și s-a concentrat pe carieră.

Recent, vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a văzut sloganul unei edituri din țara noastră. „Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți” este sloganul în cauză. Aceeași editură promova însă cărți scrise de vedete tv precum Andreea Marin, Mihai Morar sau Andreea Raicu. Asta în timp ce pare să fie împotriva ideii de televiziune.

„Dilema mea s-a adâncit când am văzut că sub sloganul «Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți», site-ul publică cu mândrie cărțile unor vedete TV extrem de apreciate la noi în țară. Deci e ok totuși televizorul și pentru oamenii deștepți?! Hai să ne respectăm unii pe alții atunci, indiferent de alegerile unei seri. Eu mă uit cu plăcere la Vocea României, dar și citesc cu aceeași plăcere cartea Ralucăi Anton”, a scris Andreea Esca pe Instagram Story.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *