Connect with us

News

Vila din Malibu a lui Gerard Butler a ars complet in incendiu. Ce alte vedete au mai fost afectate!

Incendiul declansat vineri in Malibu este foarte greu de tinut sub control si a afectat pana acum in jur de 300 de hectare de teren. Sute de case au ars din temelii, iar printre ele si cea a lui Gerard Butler. Actorul a postat duminica pe Instagram un selfie in fata proprietatii distruse de flacari.

Publicat

pe

De vila de 7 milioane de dolari a lui Gerard Butler din Malibu s-a ales praful. Actorul se numara astfel printre miile de victime ale incendiului declansat vinerea trecuta langa Los Angeles, care s-a intins cu repeziciune din cauza vantului si a mediului uscat.

Gerard Butler si-a vizitat vila din Miami in cursul zilei de duminica, doar ca sa descopere ca proprietatea a fost arsa complet. Actorul si-a facut un selfie in fata casei sale si a facut un apel pentru sustinerea departamentului de pompieri, care lupta zi si noapte pentru stingerea incendiului.

Butler nu este singura celebritate afectata de flacarile mistuitoare. Casa lui Caitlyn Jenner a ars complet, la fel si vila cantaretului Robin Thicke. Lady Gaga, Cher si Will Smith si-au evacuat proprietatile, in vreme ce focul s-a oprit la doar cateva sute de metri de vila lui Khloe Khardasian.