Connect with us

Stiri externe

Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasă la vânzare. Cu cât o poți cumpăra

Casa din Londra în care legendarul Freddie Mercury a locuit în ultimii ani din viață a fost scoasă la vânzare. Locuința de lux poate fi achiziționată cu suma de 30 de milioane de lire sterline (38 de milioane de dolari). Iată cum arată casa!

Publicat

pe

Casa lui Freddie Mercury din Londra, scoasă la vânzare. Cu cât o poți cumpăra

Garden Lodge din Kensington, vestul Londrei, a fost casa lui Freddie Mercury timp de 11 ani. Proprietatea dispune de numeroase facilități, inclusiv o cameră de zi japoneză, un salon cu tavan înalt, un bar/bibliotecă și un studio muzical.

Proprietatea a fost cumpărată de legendarul solist al trupei Queen în 1980. Artistul s-a îndrăgostit pe loc de această proprietate, de la prima vizionare, spune Knight Frank, care se ocupă de vânzare.

Casa a fost renovată cu ajutorul arhitectului și designerului de interior Robin Moore Ede. La renovare, au fost foloste materiale de cea mai bună calitate. Freddie Mercury descria această locuință drept „casa mea de țară din centrul Londrei”.

Vila este un loc unic și primitor, care reflectă personalitatea vibrantă a artistului. Zona de dining a fost vopsită în galben citric, culoarea preferată a lui Mercury.

Garden Lodge este locul în care Mercury a compus celebra piesă „Bohemian Rhapsody”. Salonul oferă vedere la grădina proprietății. Aceasta este plină de magnolii și decorațiuni de inspirație orientală.

În apartamentul principal se intră prin ceea ce odinioară era dressingul lui Mercury, unde acesta își depozita hainele și costumele de scenă.

La moartea sa, în 1991, Mercury a lăsat moștenire proprietatea prietenei sale apropiate și confidentei, Mary Austin.

După mai bine de 30 de ani, Austin, acum în vârstă de 72 de ani, a scos la licitație aproximativ 1.400 de bunuri ale artistului anul trecut și acum vrea să vândă Garden Lodge. Prețul este de 30 de milioane de lire sterline (38 de milioane de dolari).