Connect with us

Stiri externe

Casa lui Jennifer Lopez este de vânzare. Cum arată și cât costă!

Jennifer Lopez își scoate casa la vânzare pentru 42.5 milioane de dolari. Una dintre cele mai bine cotate artiste la nivel mondial, JLo a renunțat la planurile de a se muta alături de Ben Affleck în vila pe care o deține în Bel Air, astfel că dorește să o vândă.

Publicat

pe

Casa lui Jennifer Lopez este de vânzare. Cum arată și cât costă!

Jennifer Lopez a uimit pe toată lumea când a anunțat că își scoate la vânzare casa pentru suma de 42.5 milioane de dolari. Asta deoarece diva declarase în trecut că după nuntă va locui acolo alături de Ben Aflleck și de copii. Planurile pare însă că s-au schimbat.

JLo a cumpărat această vilă situată în Bel Air în urmă cu aproximativ șapte ani. Foștii proprietari sunt actrița Stela Ward și soțul ei, Howard Sherman. Prețul cu care locuința a fost achiziționată de Jennifer Lopez în 2016 a fost de 28 de milioane de dolari.

Peste ani, valoarea casei a crescut considerabil. Și nu e de mirare, având în vedere toate facilitățile de care dispune.

Propriul lac, plaja privată, amfiteatrul în aer liber, terasele cu șemineu, hectarele de pădure și sala de fitness sunt doar câteva dintre acestea.

Nu doar casa este una impresionantă, ci și exteriorul său. Vila dispune de șapte dormitoare, o sală de jocuri, cinematograf privat și zonă de dining. Tavanul înalt dă senzația de grandoare, iar ferestrele mari fac ca întreaga casă să fie extrem de luminoasă. Fiecare dintre camere dispune de propria terasă.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *