Connect with us

Stiri externe

Căsătorit de 24 de ani, Will Smith recunoaște că nu e monogam!

Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith, sunt căsătoriți de 24 de ani. Mulți se întreabă care este secretul unei căsnicii durabile. În cazul lor, faptul că nu practică monogamia. Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

Căsătorit de 24 de ani, Will Smith recunoaște că nu e monogam!

Will Smith a vorbit recent deschis despre mariajul său cu Jada Pinkett Smith. Acesta a recunoscut că, la un moment dat în relația lor, au decis să nu mai practice monogamia.

„Jada nu a crezut niciodată în căsătoria convențională. Mulți membri ai familiei sale au avut relații neconvenționale. Ea a crescut total diferit de cum am crescut eu. Am vorbit mult despre ce înseamnă o relație perfectă. Care e modul ideal de a interacționa în cuplu?”, a declarat el pentru revista americană GQ.

Will Smith spune că el și soția lui și-au oferit reciproc libertate și încredere.

„Suntem de părere că fiecare om trebuie să-și găsească propriul drum. Pentru noi, căsătoria nu poate fi precum o închisoare. Nu recomand însă alegerea noastră tuturor. În cazul nostru însă, experiențele pe care le-am trăit, libertatea pe care ne-am dat-o și sprijinul necondiționat, asta e definiția iubirii”, a adăugat el.

Advertisement

Anul trecut, spre exemplu, Jada Pinkett Smith a avut o relație extraconjugală cu artistul August Alsina. Will Smith nu s-a supărat, spunând că soția lui nu e singura cu relații extraconjugale. Fără să dea însă mai multe detalii pe acest subiect.

În trecut, Will Smith spune că își dorea un harem. Avea această fantezie, iar în haremul lui visa celebrități precum Halle Berry și Misty Copeland.

Will Smith s-a îngrășat ca să slăbească pentru o sumă de bani colosală. La ce datorii ajunsese!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *