Connect with us

Stiri externe

Toate casele lui Donald Trump. Sunt WOW!

De la Mar-a-Lago in Palm Beach pana la Seven Springs in Bedford, New York, acestea sunt proprietatile presedintelui ales al SUA, Donald Trump.

Publicat

pe

Donald Trump s-a mutat oficial la Casa Alba, ceea ce inseamna ca acum are acces la Camp David ca o tara de refugiu. Dar mogulul are o multime de proprietati impresionante la dispozitia sa. Iata asadar portofoliul lui de proprietati imobiliare:

Trump Tower Penthouse, New York City

trump

Locuinta lui din New York este un penthouse aurit pe trei niveluri aflat la etajul 58 al Turnului Trump, blocul zgarie-nori de la 725 Fifth Avenue (Barron, fiul lui de 10 ani, se spune ca are la dispozitie un etaj intreg doar pentru el). Decorurile sunt inspirate din cele de la Palatul Versailles, in stil rococo si aurite din belsug.

Mar-a-Lago, Palm Beach

trump

Presedintele american sustine ca Mar-a-Lago, conacul sau de 128 de camere, construit in 1927, este „cea mai mare proprietate din Palm Beach”. El a cumparat proprietatea in 1985 pentru 5 milioane de dolari. Zece ani mai tarziu, a transformat-o intr-un club din care obtine anual profituri de milioane de dolari.

Seven Springs, Bedford, New York

trump

Seven Springs are 60 de camere – dintre care 15 dormitoare, plus o alee pentru bowling si trei piscine. Sustine ca a platit 7,5 milioane de dolari in 1996 si planuia sa o transforme intr-un teren de golf, dar a ramas o casa privata (probabil din cauza opozitiei vehemente a localnicilor la acest plan).

Clubul National de Golf Trump, Bedminster Township, New Jersey

trump

Aici s-au casatorit Donald si Ivanka, în anul 2009 si tot aici el si-a exprimat la un moment dat dorinta de a fi inmormantat.

Advertisement

Proprietatea Ablemarle din Vinaria Trump, Charlottesville, Virginia

trump

Casa Ablemarle are 45 de camere si face parte din lantul sau de hoteluri, iar o noapte petrecuta aici costa 309 dolari. Cum locul se afla la doar doua ore si jumatate de Washington, nu este exclus ca presedintele american sa se relaxeze el insusi pe aceasta proprietate.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.