Connect with us

Stiri externe

Castelul din Beverly Hills al lui Rod Stewart, scos la vânzare. Iată cât valorează

Rod Stewart deține în Beverly Hills nu o casă de lux, ci un adevărat castel care se întinde pe mai bine de trei mii de metri pătrați. Acum, legendarul artist a scos la vânzare această proprietate impresionantă. Iată cât valorează!

Publicat

pe

Castelul din Beverly Hills al lui Rod Stewart, scos la vânzare. Iată cât valorează

Rod Stewart a scos la vânzare castelul pe care îl deține într-o zonă exclusivistă din Beverly Hills. Proprietatea se întinde pe mai bine de trei mii de metri pătrați și valorează nu mai puțin de 70 de milioane de dolari.

Proprietatea a fost construită pe un teren cumpărat în anul 1991 de legendarul artist. Costul terenului a fost de 12 milioane de dolari. Ulterior, casa a fost proiectată și construită de Richard Landry, arhitect celebru mai ales printre starurile de la Hollywood.

Fațada casei a fost inspirată de castelele europene, iar interioarele gândite să se potrivească perfect acestui stil opulent. Clădirea principală are trei etaje, însă proprietatea mai include și o casă de oaspeți. În total, casa numără treisprezece dormitoare și nouăsprezece băi.

În foaierul din marmură, cu statuete, picturi și alte opere de artă, este construită o scară impresionantă.

Proprietatea include, bineînțeles, și zone dedicate entertainment-ului. Există un bar cu pian, o zonă de dining, cinematograf privat, cramă și o bibliotecă din lemn masiv. La exterior, există o grădină luxuriantă și chiar un teren de fotbal.