Connect with us

ADPM Cool

Castelul Regelui Henry VIII poate fi cumpărat. Cum arată și cât costă!

Castelul Regelui Henry VIII poate fi cumpărat. Proprietatea este listată cu un preț de pornire de 20.2 milioane de dolari. Se întinde pe o suprafață de 40 de hectare și include o clădire principală în stil georgian și mai multe anexe.

Publicat

pe

Castelul Regelui Henry VIII poate fi cumpărat. Cum arată și cât costă!

Henry VIII a fost un rege cunoscut în toată lumea, iar fiica sa, Maria I, a fost prima femeie monarh din Anglia. Acum, un pasionat de istorie cu dare de mână poate cumpăra castelul pe care cei doi l-au deținut cândva. Potrivit Mansion Global, proprietatea se întinde pe 40 de hectare și poartă numele de Chobham Park Estate,

Castelul Regelui Henry VIII poate fi cumpărat contra sumei de 20.2 milioane de dolari. Compania imobiliară care a listat proprietatea anunță că clădirea principală are o vechime de mai bine de 500 de ani. Se simte istoria locului, însă casa „este pregătită pentru viața modernă de familie, nu se simte ca într-un muzeu”.

Se crede că starețul și călugării din Chertsey Abbey au deținut pământul în vremuri străvechi. Asta până în 1537, când castelul a ajuns în proprietatea Regelui Henry VIII. El a locuit în conac. În 1558 fiica sa, Regina Maria I, a vândut moșia cancelarului ei, Nicholas Heath, arhiepiscop de York.

În prezent, locuința este una modernă cu 8 dormitoare, 6 băi și mai multe spații comune. De asemenea, pe lângă clădirea principală, sunt disponibile câteva anexe.

Oraș construit din castele ca la Disneyland. Unde se află?

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *