Connect with us

Stiri Interne

Câștigătoarea Burlacul 2021. Pe cine a ales Andi Constantin

Seara trecută, Antena 1 a difuzat finala emisiunii Burlacul, iar Andi Constantin a avut de ales între trei fete frumoase. Fiecare dintre ele spera să rămână în viața lui și după terminarea show-ului. Iată cine este câștigătoarea Burlacul 2021.

Publicat

pe

Câștigătoarea Burlacul 2021. Pe cine a ales Andi Constantin

Noul sezon al emisiunii Burlacul de la Antena 1 a ajuns la sfârșit seara trecută. După aproape două luni pline de emoții și aventuri, Andi Constantin și-a desemnat aleasa. Burlacul ajunsese în finală alături de trei dintre pretendentele la inima lui. Este vorba despre Simona Bălăceanu, Ana Bene și Mellisa.

Ana Bene este câștigătoarea Burlacul 2021. Tânăra a fost aleasă de Andi Constantin, însă acesta nu i-a oferit inelul mult dorit. Burlacul spune că, deși își dorește o relație cu tânăra, nu este pregătit încă pentru căsătorie.

„Acest inel nu cred că își are încă rostul. Dacă aș da acest inel, aș da doar pentru show, pentru TV. Căsătoria pentru mine înseamnă un singur lucru care se face în viață. Bine ai venit în viața mea. O să vedem unde duce drumul nostru”, i-a spus Andi câștigătoarei.

Advertisement

Concurenta cu Vitiligo de la Burlacul. A ascuns boala tot timpul sub machiaj!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *