Connect with us

Stiri Interne

Câștigătorii Asia Express 2021

Noul sezon al emisiunii Asia Express s-a încheiat aseară, iar echipa câștigătoare este cea formată din Mihai Petre și soția sa, Elwira. Iată cât valorează premiul cel mare și ce familie frumoasă au câștigătorii Asia Express 2021.

Publicat

pe

Câștigătorii Asia Express 2021

Seara trecuta, românii au urmărit cu sufletul la gură finala celui mai recent sezon al emisiunii Asia Express. Bătălia finală s-a dat între echipele Mihai Petre – Elwira și Cuza – Emi.

După o cursă plina de aventură și emoție prin Ierusalim, echipa formată din Mihai și Elwira Petre a ieșit triumfătoare. Aceștia au plecat acasă cu o satisfacție imensă și cu amuleta de 30.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Advertisement

Milioane de români și-au susținut favoriții din fața televizoarelor la Asia Express Drumul Împăraților.

Câștigătorii Asia Express, Mihai și Elwira Petre, s-au declarat surprinși de faptul că echipa lor a ieșit învingătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Advertisement

„Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele. Momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit. Momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a povestit Mihai Petre pentru a1.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Advertisement

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au două fetițe superbe. Catinca s-a născut în anul 2012, iar șase ani mai târziu s-a născut și mezina familiei, Ariana.

„Ele ne fac mândre în fiecare zi. Atât de mult ne bucurăm că a venit rândul lor să fie mândre de noi și e tare sentimentul”, a declarat Elwira Petre la finalul show-ului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Advertisement

Ce spune Mihai Petre după Asia Express 2021

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru Elwira această cursă nebun. Una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare. Ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.

Advertisement

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a scris Mihai Petre pe rețelele de socializare.

Primele imagini de la Asia Express în Turcia

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *