Connect with us

Stiri Interne

Câștigătorii Dancing on Ice. Ce vor face cu banii

S-a terminat primul sezon Dancing on Ice de pe Antena 1. Marii câștigători au fost, în urma notelor extraordinare primite din partea juriului și a voturilor publicului, Jean Gavril și Ana. Iată ce vor face cu banii!

Publicat

pe

Câștigătorii Dancing on Ice. Ce vor face cu banii

Sâmbătă seară, Antena 1 a transmis live Finala primului sezon Dancing on Ice. Cele 3 echipe care au luptat pentru marele premiu au fost Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana. După o seară plină de emoții și momente spectaculoase pe gheață, prima echipă eliminată a fost cea formată din Oase și Andreea. Așadar, echipele Sore și Grațiano și Jean Gavril și Ana au intrat în ultima etapă a marii finale.

Cine sunt finaliștii de la Dancing on Ice

După note extraordinare primite din partea juriului și votul publicului, s-a stabilit care este cea mai bună echipă din concurs. Câștigătorii primului sezon Dancing on Ice sunt Jean Gavril și Ana Maria Ion.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia. De a deveni coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență. Și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia, pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător. Cu alte cuvinte, un adevărat sportiv de performanță”, a declarat Ana.

Advertisement

Dacă Ana a plecat acasă cu cecul în valoare de 50.000 de euro, Jean Gavril a primit trofeul Dancing on Ice.

„Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare. Au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră. Credem că ultimul dans a făcut departajarea, pentru că a fost puțin mai periculos. Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat. Cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența”, a adăugat Jean Gavril.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.