Connect with us

Stiri Interne

Câștigătorul Românii au Talent 2022 participă la America’s Got Talent – VIDEO

Ediția din 2022 a show-ului Românii au Talent de la Pro TV a fost câștigată de Darius Mabda, un tânăr dansator în vârstă de doar 14 ani. Acum, adolescentul participă la America’s Got Talent și i-a impresionat cu prestația sa pe Simon Cowell și Heidi Klum.

Publicat

pe

Câștigătorul Românii au Talent 2022 participă la America’s Got Talent – VIDEO

În 2022, show-ul Românii au Talent a fost câștigat de Darius Mabda. Tânărul dansator în vârstă de doar 14 ani a impresionat încă din etapa audițiilor.

El a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete și astfel a ajuns direct în semifinala show-ului. Darius a cucerit atunci atât publicul, cât și juriul, printr-un dans contemporan a cărui coregrafie o făcuse singur.

După ce a fost declarat cel mai talentat român, Darius Mabda își încearcă acum norocul la America’s Got Talent. Adolescentul a impresionat și acolo juriul, ajungând deja în a doua etapă a competiției.

„Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Mă numesc Darius, am 14 ani, sunt din România și dansez. Sunt foarte emoționat pentru că aici e cea mai mare scenă din lume. Mă uit la această emisiune încă de când eram mic”, a spus el în fața juriului.

La fel cum s-a întâmplat în 2022 la Românii au Talent, Darius a impresionat din prima și juriul american.

„Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, acrobat și atlet”, a spus Howie Mandel.

„Erai foarte emoționat la început. Dar apoi totul s-a schimbat. Îți port un extraordinar respect”, a adăugat și Simon Cowell, conform protv.ro.

„Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea!”, a spus Heidi Klum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mabda Darius (@mabdadarius)