Connect with us

ADPM Beauty

Cât au slăbit ambasadorii #NuExistăNuSePoate 2020 după două luni și jumătate

12 femei și, în premieră, un bărbat, selectați drept ambasadori ai campaniei #NuExistăNuSePoate, ediția a patra, sunt acum aproape de nerecunoscut după ce, timp de două luni și jumătate, au urmat un program de transformare, incluzând tratamente faciale și corporale neinvazive de ultime generație, în clinici și saloane partenere Top Line din localitățile în care trăiesc.

Publicat

pe

Cât au slăbit ambasadorii #NuExistăNuSePoate 2020 după două luni și jumătate

Cele 13 persoane au fost selectate, în primăvara acestui an, din mii de doritori care au aplicat pentru a fi parte a proiectului inițiat de Andreea Marin și Top Line România. Având povești de viață impresionante și dorind să ajungă la o siluetă armonioasă ori să își trateze imperfecțiunile tenului, dar și să își regăsească echilibrul minte, trup și suflet, depășind bariere care ii impiedica sa trăiască frumos și demn, ambasadorii au fost ajutați de specialiștii saloanelor și clinicilor din orașele lor să obțină rezultate impresionante printr-un plan personalizat de proceduri corporale și faciale neinvazive.

După două luni și jumătate, au dat jos, cumulat, 120 de kilograme și sute de centimetri din talie, de pe coapse sau fese, au un ten vizibil întinerit, luminos, mai ferm și sănătos, riduri estompate, precum și o stare generală de bine oferită de mulțumirea de a se privi acum în oglindă. Și-au recăpătat pofta de viață, au schimbat obiceiurile greșite cu cele sănătoase, au regăsit încrederea în propriile forțe.

Florina Stanciu (37 ani), din București, mamă a doi copii, a atins recordul campaniei din cei 4 ani de pana acum: a slăbit peste 20 de kilograme și 16 cm din circumferința abdomenului, iar acum radiază de bucurie și de încredere în sine!

Iliuța Pogar (30 ani), din Bacău, a dat jos 17 kilograme, 19 cm din talie și 18 cm din circumferința feselor. E un alt om astăzi!

Advertisement

Cătălin Marcu, un jandarm de 43 de ani din Timișoara, a slăbit 13,5 kilograme și are corp tonifiat pe care și-l dorea de ani buni.

Mihaela Hârbu (41 ani), din Timișoara, a slăbit 12,3 kg și a scăpat de 10 cm din zona taliei, dar mai ales și-a recăpătat zâmbetul de fiecare zi.

Beatrice Demeter (47 ani), din Deva, a dat jos 12,2 kg și 18 cm din talie. Spune cu încredere: „sunt pur și simplu fericită azi!”

Andreea Voicu (34 ani), din București, a scăpat de 11,1 kilograme și de 10 cm din talie, respectiv fese.

Angela Silion (67 de ani), din Focșani, a reușit să dea jos 10,9 kilograme și 16 cm din circumferința abdomenului, deși părea de necrezut pentru ea acest rezultat.

Advertisement

Rodica Horobeț, actrița de 51 de ani din București, a slăbit 10 kilograme și 11 centimetri din circumferința abdomenului. Strălucește  pe scena propriei vieți acum!

Laura Grigore (39 ani, București), a dat jos 9,9 kilograme și 15 centimetri din circumferința abdomenului. A depășit totodată un prag greu în viata sa, cu ajutorul prietenilor câștigați în campanie.

Lucreția Moruzi (45 ani, Iași) a slăbit 5,8 kilograme și 10 centimetri din circumferința feselor, este o profesoară admirată de elevii săi pentru curajul schimbării.

Alina Vasilescu (39 ani, București) a dat jos 3,4 kilograme și 15 centimetri din circumferința abdomenului. Deși pare puțin, e exact cât avea nevoie sa se simtă bine în pielea ei.

Adriana Petre (34 ani, Cluj) a scăpat de 4 centimetri din talie, 5 centimetri din circumferința feselor și 4 din cea a coapselor. Dar, mai ales a recâștigat, emoțiile pozitive de care avea nevoie, trecând printr-un moment greu din viată când a întrat în campanie. Este a doua Ambasadoare cu dizabilități și transmite mesajul #NuExistăNuSePoate celor care își pierd speranța în regăsirea propriilor forțe.

Advertisement

Ana Maria Grigore, din Brașov, a reușit să își amelioreze considerabil acneea cu care se confrunta de ani buni, urmând tratamentele personalizate în salonul partener Top Line din orașul său, mezoterapia Dermafrac oferind cele mai vizibile rezultate.

 

Mărturii emoționante

Transformarea fizică și-a pus amprenta inclusiv în starea generală de bine a ambasadorilor. Fiecare a învățat să aibă mai multă grijă de sine și declară că experiența #NuExistăNuSePoate i-a schimbat viața.

Cătălin Marcu: „Corpul meu a început să fie bine definit datorită tratamentelor si cremelor, pielea a devenit mai fermă și hidratată, tenul a întinerit vizibil iar sufletește mă simt tânăr și îndrăgostit de frumoasa mea soție”.

Advertisement

Iliuța Pogar: „M-au ajutat tare mult toate tratamentele și procedurile urmate la salon, am scăzut un număr important de kilograme și cu siguranță aspectul pielii nu ar mai fi fost atât de plăcut, dacă aș fi slăbit atât de repede și fără ajutor pentru remodelare. Tenul este mai luminos, pielea mai curată, punctele negre s-au diminuat semnificativ și pielea este fină la atingere”.

Andreea Voicu: „Eu m-am subțiat mult la corp, port hainele de acum 15 ani. Pielea e mai fermă, aspectul de celulită s-a redus considerabil, talia este mai subțire cu peste 10 centimetri”.

Alina Vasilescu: „Am trecut de la celulita de gradul 4 la celulita de gradul 2. Pielea este mai luminoasă, am obținut efect de lifting, nu mai am ploapele căzute și am scăpat de gușa inestetică”.

Laura Grigore: „Am învățat să mă redescopăr, să îmi onorez corpul, să am mai multă grijă de mine”.

Lucreția Moruzi: „Am mai multă energie. Corpul s-a transformat, este mult mai tonifiat”.

Advertisement

Ana Maria Grigore: „Tenul meu este mai curat, luminat, cu pete post acneice reduse, acnee redusă, iar semnele încep să se micșoreze”.

Mihaela Hârbu: „Mă simt minunat! Am mult mai multă energie, corpul s-a remodelat, fața este mult întinerită și mai luminoasă”.

Florina Stanciu: „Sunt din nou bine cu mine! Am reușit să slăbesc 20 de kilograme, am un ten curat și o stare psihică de învingător”.

Angela Silion: „Ca măsuri acum îmi vine mărimea 46, în loc de 50. Toate mașinile acum opresc când trec eu. Se vede transformarea”.

Adriana Petre: „Programul #NuExistăNuSePoate mi-a oferit o experiență de neuitat, de regăsire a mea ca persoană. Trecând printr-o perioadă dificilă, m-am văzut la începutul programului departe de mine însămi, neregăsită și neînțelegându-ma ca persoană. M-am așezat ca un puzzle și am reușit, în sfârșit, să nu mai simt nevoia confirmărilor sau nevoia de a ma justifica. În sfârțit, mă simt un om liber și am început să am încredere în raționamentul meu, să nu mai caut în alte părti răspunsurile și să le caut în mine”.

Advertisement

Beatrice Demeter: „Tenul a devenit mult mai ferm, am un nou contur al feței. Talia este definită, iar genunchii subțiați. Sunt foarte tonică, veselă, încrezătoare și am conștientizat că orice problemă are rezolvare”.

Rodica Horobeț: „Am câștigat un chip luminos și hidratat, un trup tonifiat mai aproape de sufletul meu. Și, nu în ultimul rând, m-am redescoperit pe mine. Mă uitasem!”.

Cum anume s-au transformat

În ultimele două luni și jumătate, cei 13 ambasadori au beneficiat de transformarea minte – trup – suflet mult dorită, au scăpat de kilogramele în plus și de problemele tenului pentru ca, la final, să se poată privi în oglindă cu mulțumire și încredere.

În aceste două luni și jumătate au avut parte de sprijinul specialiștilor, urmând tratamente corporale și faciale în saloanele partenere Top Line din orașele lor, dar au învățat și cum să ajungă la echilibru interior prin sport, yoga și nutriție corectă, având și psihologul alături la nevoie, pentru a înlătura blocajele mentale sau emoționale ce impiedicau schimbarea. Ambasadorii au urmat tratamentele de câteva ori pe săptămână, în restul timpului derulându-și viața în mod obișnuit, alături de familie, acasă și la serviciu. Procesul de transformare a fost cu atât mai dificil, cu cât s-a suprapus peste restricțiile și provocările cauzate de pandemia de coronavirus. În toată această perioadă, saloanele și clinicile partenere Top Line au respectat un protocol de protecție extrem de strict.

Advertisement

De altfel, și ședința foto de final de campanie s-a derulat după noi reguli. Pentru fotografia de grup, fiecare ambasador a fost fotografiat separat, pentru a respecta distanțarea socială, iar la final fotografiile au fost alăturate într-un colaj.

În premieră, în ediția din acest an a mișcării naționale, se regăsește și un bărbat. Este vorba de Cătălin Marcu, din Timișoara, care este jandarm și a fost la datorie în linia 1 în ultimele luni în lupta contra COVID-19.

Ambasadorii Nu Există Nu Se Poate au urmat tratamente corporale și faciale de ultimă generație în saloanele partenere Top Line din orașele în care locuiesc: București (Silhouette Unirii, Silhouette Dorobanți, Institute Guinot, Sungate Studio și BeauTeaFull), Cluj (Fistiq), Iași (Gioconda Medical SPA), Bacău (Beauty Palace by Floarea de Colț), Focșani (Salon Mary Cohr Lămâița și Andreea), Brașov (Biootika), Timișoara (Elysees Beauty Studio), Deva (Attitude by Cosmetic Style).

Pentru a ajunge la rezultatele estetice dorite, finaliștii au urmat tratamente corporale și faciale eficiente, tehnologii de ultimă generație, distribuite în România de Top Line: criolipoliză CLATUU Alpha, pentru eliminarea definitivă a depozitelor adipoase, LPG Alliance pentru remodelare corporală, Guinot TechniSpa pentru fermitate și eliminarea celulitei, Cool 4D, biostimulare Ultratone, împachetări Anesi Parafango și Thalasalgo, sau tratamente faciale antiaging, hidratare, fermitate ori tratarea imperfecțiunilor precum Aquapure, Guinot Hydradermie, Dermafrac, Dermia, Cronosderm precum și produse cosmetice Guinot, Mary Cohr și Babor.

În paralel, acasă au folosit produsele profesionale din kiturile speciale #NuExistăNuSePoate, care completează rezultatele tratamentelor din saloane, ele reprezinta selecții ale produselor ce au dovedit deja în campaniile anterioare ca sunt cele mai eficiente pentru ten și corp. Aceste kituri pot fi comandate online de către oricine își dorește de pe www.toplineshop.ro.

Advertisement

„Sunt fericită când simt renașterea acestor oameni, asa cum mi s-a întâmplat și mie în trecut. Am avut un moment greu când am avut 20 de kilograme în plus și un dezechilibru hormonal, nu reușeam doar cu sport și dietă să îmi revin. Printr-un program Top Line am întinerit, pur și simplu, și astfel mi-a venit ideea sa scriu conceptul acestei campanii, pentru a arăta că, având oamenii potriviți alături, nu există nu se poate!”, declară Andreea Marin.

 

View this post on Instagram

 

Mai este puțin și vom descoperi cum arată ambasadoarele #NuExistăNuSePoate, în urma tratamentelor de la Silhouette! Specialiștii noștri te așteaptă și pe tine pentru a-ți crea planul personalizat de tratamente. 🙋‍♀‍Programare: ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 14, et. 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #cosmetics #youngandbeautiful #foreveryoung #beautyroutine #instabeauty #igbeauty #beautifulskin #beautiful #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

💧#Aquapure: 30 minute de tratament pentru reechilibrarea pielii: exfoliere și extracție blândă, relaxare și regenerare a celulelor pielii și întinerire printr-un boost de colagen și elastină, prevenirea și tratarea acneei și grăbirea procesului de vindecare. 🙋‍♀‍Programare: ________________________ 🔺Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 14, et. 1, Bucuresti 📲 0727225157 ________________________ 🔺Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti 📲 0727225158 ________________________ #skincare #beautyhacks #wellness #instabeauty #beautycare #antiage #perfectbody #bodygoals #perfectskin #cosmetics #youngandbeautiful #foreveryoung #beautyroutine #instabeauty #igbeauty #beautifulskin #beautiful #beautyclinic

A post shared by Silhouette (@silhouette.ro) on

„Ediția din acest an a campaniei #NuExistăNuSePoate a fost cea mai dificilă de până acum din cauza contextului actual creat de pandemia de coronavirus, și, totuși,  ediția cu cele mai spectaculoase transformări.  Am fost extrem de atenți la tot ce înseamnă măsuri de siguranță și distanțare. Am folosit suportul psihologului mai mult decât oricând. Rezultatele uimitoare s-au datorat și noilor tehnologii distribuite de Top Line în saloanele și clinicile din țară, precum criolipoliza Clatuu Alpha și Cool 4 D, micronchenneling Cronosderm si mezoterapie Dermafrac, hydropeeling Aquapure.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

@andreeamarinromania “Așa să începem fiecare zi și fiecare săptămână: cu o stare bună, constructivă, cu un izvor de speranțe și… cu iubire. Față de noi! Dacă noi nu ne prețuim, nu ne respectăm, cum să așteptăm să o facă cei din jur? La @silhouette.ro, salonul din Campania #NuExistaNuSePoate unde merg și eu, Ambasadorul nostru din București, actrița @rodihorobet, cunoaște în aceste luni o transformare minte, trup și suflet fără precedent în viața sa, lăsându-se pe mâinile specialiștilor cu încredere. Mărturia ei, în care o vedem și cu zâmbet ce ii inundă chipul, și cu emoție și lacrimi, e o pildă pentru fiecare femeie care, pentru ani de zile, din cauza grijilor apăsându-i pe umeri, s-a lăsat pe ultimul loc în propria viață. #NuExistaNuSePoate este șansa de a redeveni la esență noastră, la tot ce e mai bun în noi, la forma cea mai bună care ne face să ne simțim în armonie și… să ne iubim asa cum merităm. Șansă de a învața cum să trăim în echilibru, frumos și demn. #NuExistaNuSePoate2020” @toplineromania @dianabaicu #beauty #health #change #balance #healthylifestyle #mind #body #soul

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania) on


Ambasadorii noștri au fost asistați pe toata durata campaniei de nutritionist și psiholog, au avut acces la clase de yoga și sport pe Zoom, și am comunicat cu toții pe un grup de Whatsapp, sprijinindu-ne reciproc.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

„Am surprins-o pe @beatriceclaudiademeter cu vestea cea buna care i-a schimbat viata deja în bine pe timp de furtună, dar ce sa vezi? Campania #NuExistaNuSePoate a adus soarele pe cerul ei! După doar o saptamana alături de noi, a schimbat lacrimile pe zâmbete, tristețea pe speranța, renunțarea pe ambiție, stresul pe relaxarea ce era doar un vis odinioară. Kilogramele acumulate în timp se topesc sub supravegherea specialiștilor din salonul sau partener @toplineromania din Deva, bucuria de a trai se citește acum pe chipul ei. Dacă vreți sa ii aflați evoluția, urmariti pe contul ei ce postează zi de zi și veți avea de învățat din experienta Ambasadoarei #NuExistaNuSePoate ! O zi minunata, cu inima curata!” #NuExistaNuSePoate2020 #nationalcampaign #beauty #balance #healthylifestyle #change #mind #body & #soul @dianabaicu

A post shared by Top Line Romania (@toplineromania) on

Pe lângă rezultatele spectaculoase ca și kilograme sau centimetri pierduți, fiecare a întinerit metabolic, chiar și cu 20 de ani, ceea ce nu se întâmplă în cazul curelor de slăbire. Atunci cand iti place ce vezi în oglindă și te simți bine în corpul tău, ești gata să faci față oricărei provocari.

Oricine își dorește schimbări similare cu ale ambasadorilor noștri poate apela la specialiștii din clinicile și saloanele partenere Top Line. În plus, acasă pot folosi aceleași produse de îngrijire, din seturile #NuExistăNuSePoate, disponibile pe www.toplineshop.ro”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Advertisement

Alături de cei 13 ambasadori, anul acesta în campanie au intrat și două invitate speciale, cu povești impresionante. Este vorba de Magda Coman, inițiatoarea Atipic Beauty, care se află în scaun cu rotile de foarte mulți ani, timp în care a adus pe lume doi copii, și Natalia Ciobanu, logoped român, stabilită în Paris, care a făcut înconjurul lumii, vizitând 50 de țări în 14 luni. Ea s-a întors acasă în campanie pentru tratamente personalizate.

Mișcarea națională #NuExistăNuSePoate este lansată de Andreea Marin și Top Line România, compania oferind suportul logistic și tehnologic pentru ca ambasadorii să beneficieze de tratamentele de ultimă generație în saloanele și clinicile partenere Top Line din orașul acestora.

Un jandarm din linia 1 a devenit ambasador Nu Exista Nu Se Poate, alaturi de 12 femei din intreaga tara