Connect with us

Stiri Interne

Cat costă abonamentul Disney+ în România și ce filme va avea

Disney se pregătește de lansarea și în România a platformei de streaming Disney+, moment așteptat de cei mari și cei mici deopotrivă. Acest lucru se va întâmpla chiar luna viitoare. Iată cât costă abonamentul Disney+ în România și ce filme va avea.

Publicat

pe

Cat costă abonamentul Disney+ în România și ce filme va avea

Disney+ este platforma de streaming ce aparține Disney. S-a lansat deja din 2019, iar românii așteaptă cu nerăbdare lansarea ei și în țara noastră. Mai ales că abonații pot urmări atât filme de animație Disney, cât și filme din serii celebre precum Star Wars, Marvel sau Pixar.

Serviciul de streaming Disney+ se va lansa în România pe data de 14 iunie. Cei interesați pot face precomandă la abonament. Vor beneficia astfel de un preț redus. Mai exact, vor cumpăra un abonament de 12 luni la preț de 8.

Aceștia vor plăti doar 239.90 de lei în loc de 299.90 de lei. Oferta este disponibilă până la miezul nopții, pe 13 iunie, înainte de lansarea oficială. Prețul lunar al abonamentului va fi de 29.99 de lei. Cei care fac precomandă vor plăti însă doar 20 de lei pe lună.

Pe platforma Disney+ vor fi disponibile titluri precum „Povestea lui Boba Fett”, „The Mandalorian”, „Obi-Wan Kenobi” sau „Moon Knight”.

„Luca”, nominalizat la Oscar, și „Encanto”, câștigător de Oscar, vor fi la rândul lor disponibile pe platformă.

„Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey” sau „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” sunt alte producții la care abonații vor avea acces.

HBO Max, Disney+ și Showtime se lansează în România