Connect with us

Evenimente

Cât costă biletele la concertele Robbie Williams și Sam Smith de la București

Robbie Williams și Sam Smith cântă la București în vara acestui an. Concertele celor doi mari artiști internaționali vor avea loc în Piața Constituției, în perioada 3 – 4 iunie 2023, în cadrul festivalului Summer in The City. Cât costă biletele?

Publicat

pe

Cât costă biletele la concertele Robbie Williams și Sam Smith de la București

În vara anului 2023, doi dintre cei mai iubiți artiști internaționali concertează în România. Robbie Williams și Sam Smith vin la București. Concertele se vor desfășura în perioada 3 – 4 iunie 2023 în Piața Constituției, în cadrul Festivalului Summer in The City.

Celor doi artiști li se vor alătura și alte nume cunoscute din industria muzicală internațională. Numele anunțate până acum sunt Editors, LP, Calum Scott și Abby Roberts.

Abonamentele pentru cele două zile de festival pot fi cumpărate de pe summercity.ro și iaBilet.ro. Prețurile lor pornesc de la 499 de lei și ajung până la 1679 lei în cazul celor VIP.

Cei ce doresc să participe doar pe data de 3 iunie, la Robbie Williams, trebuie să plătească între 369 de lei și 609 lei. Tot aceleași prețuri sunt și la biletele pentru data de 4 iunie, atunci când pe scenă va urca Sam Smith.

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.

Dacă pentru Sam Smith concertul în România va fi o premieră, Robbie Williams revine în țara noastră. El a mai cântat tot la București, în Piața Constituției, în anul 2015, dar și la Untold în 2019.