Connect with us

Evenimente

Cât costă biletele la show-ul Georgian Legend

A mai rămas o zi până la show-ul de muzică și dans susținut de Georgian Legend la București. Evenimentul va avea loc mâine, 21 aprilie, la Sala Palatului. Iată cât costă biletele!

Publicat

pe

Cât costă biletele la show-ul Georgian Legend

Show-ul Georgian Legend va avea loc mâine, 21 aprilie, pe scena Sălii Palatului din București. Prințese și prinți ai dansului vor încânta publicul cu dansuri pe melodii georgiene din vremuri de poveste, demult apuse.

Georgian Legend aduce pe scenă artiști cu deosebite calități interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri acrobatice, lupte fascinante cu săbii și melodii vechi, ce vor încânta auzul. La ora actuală „Legenda Georgiană” este unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale și coregrafice, ce folosește tehnologii de ultimă generație.

Artiștii georgieni sunt cunoscuți în toată lumea, spectacolul lor a ajuns în peste 50 de țări de pe cinci continente. Presa mondială a avut numai recenzii de laudă la adresa lor, punctând faptul că grandoarea și scenariul spectacolului georgian depășește că valoare artistică lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic. Mai mult, specialiștii în domeniu au afirmat despre acest spectacol că nu ar fi cu nimic mai prejos decât „ Lord of the dance” și „Riverdance”.

Turneul Georgian Legend a debutat în urmă cu 23 de ani, în anul 2000 și s-a bucurat de un succes fulminant. Publicațiile americane și europene i-au supranumit pe artiști „ The Riverdance from Caucasus”.

Spectacolul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la București.

Biletele pentru spectacolul „Georgian Legend” se găsesc în format electronic pe www.eventim.ro și format printat la casa de bilete a Sălii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Golden VIP – 249,00 RON
VIP – 199,00 RON
Categoria I – 149,00 RON
Categoria II – 149,00 RON
Categoria III – 99,00 RON