Connect with us

Evenimente

Cât costă biletele la spectacolul EDVIN MARTON de la Sala Palatului

Edvin Marton revine în România cu cea mai apreciată producție muzicală a sa, Rock Symphony! Concertul va avea loc pe data de 20 aprilie de la ora 20:00 la Sala Palatului din București și face parte din turneul mondial pe care artistul îl începe luna aceasta. Pe scena îi vor fi alături tenorul Alin Stoica și Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei Metropolitane București.

Publicat

pe

Cât costă biletele la spectacolul EDVIN MARTON de la Sala Palatului

Artistul promite un show electrizant, completat cu numeroase surprize menite să încânte publicul încă de la primele acorduri. Conform etichetei originale, vioara Antonius Stadivarius la care cântă în prezent Edvin Marton a fost realizată în anul 1699 și a fost evaluată la 7 milioane de dolari.

Orchestra Metropolitană București va evolua alături de Edvin Marton, sub bagheta magică a dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea dirijorului față de proiecte muzicale inedite i-a adus, pe parcursul carierei, colaborări de succes cu artiști de notorietate precum: Gheorghe Zamfir, Angela Gheorghiu, Valentina Naforniță, Teodor Ilincăi, Felicia Filip, PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga, Vlad Miriță și mulți alții.

Si câștigătorul prestigiosului premiu Luciano Pavarotti, tenorul Alin Stoica va urca pe scenă alături de celebrul violonist. Alin Stoica este una dintre cele mai iubite voci ale Operei Naționale București. S-a născut în 1987 în București și a absolvit Conservatorul în anul 2011. A participat la numeroase concursuri și a câștigat, printre altele, marele premiu la Concursul Paul Constantinescu și premiul special al Radiodifuziunii Române la CompetitionGrand Prix de l’Opéra.

„Îmi place să fiu pe scenă. Cred că aceasta este misiunea mea, de aceea mă aflu pe această planetă, pentru a transpune publicul, prin muzica mea, într-un loc unde dragostea se unește cu virtuozitatea.”

Advertisement

Concertul Rock Symphony unul dintre proiectele sale de succes, construit pe baza unei fuziuni muzicale între clasic și contemporan, a cucerit marile scene ale lumii cu ritmuri de la Vivaldi la Metallica.

Biletele sunt disponibile atât online pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.salapalatului.ro, cât și la casa de bilete a Sălii Palatului sau în rețeaua Iabilet.ro. Prețul acestora este între 149 și 299 de lei.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *