Connect with us

Stiri Interne

Cât costă geaca din rafie cu care Delia a făcut ravagii pe internet

Când auzi cuvântul „rafie”, te gândești la acele sacoși de pe vremuri pe care le purtau la piață bunicile noastre, nicidecum la un brand de lux. Iată însă cât costă geaca din rafie cu care Delia a făcut ravagii pe internet!

Publicat

pe

Cât costă geaca din rafie cu care Delia a făcut ravagii pe internet

Delia este nonconformistă și mereu în pas cu cele mai noi fashion trenduri. În urmă cu câteva zile, ea a postat pe social media imagini în care apare purtând un outfit descris de unii drept „ciudat”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Piesa de rezistență este, de departe, geaca din rafie. Piesa vestimentară aparține unui brand celebru și este accesorizată cu o căciulă și o geantă din același material.

Când auzi cuvântul „rafie”, te gândești la acele sacoși de pe vremuri pe care le purtau la piață bunicile noastre. Ei bine, iată că, în 2024, este la mare căutare printre pasionații de fashion.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

În ton cu moda sustenabilă, piesele sunt realizate din materiale reciclate. Costul unei geci se ridică la 1.200 de lei sau 450 de lei pentru norocoșii care o prind la reduceri.

În toamna anului trecut, Delia făcea furori pe internet cu cizmele gigant galbene, ca în desene animate sau jocul video Super Mario. Cizmele fac parte dintr-o colecție lansată de MSCHF în colaborare cu Crocs.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *