Connect with us

ADPM Business

Cât costă o postare pe Instagram-ul lui Beyonce

Beyonce a devenit oficial cea mai influentă vedetă pe Instagram, după ce fotografia cu artista însărcinată a depășit 10 milioane de like-uri. Iată cât costă o postare pe Instagram-ul ei, după părerea experților.

Publicat

pe

Cât costă o postare pe Instagram-ul lui Beyonce

Beyonce a detronat-o pe Selena Gomez recent, devenind cea mai influentă celebritate pe Instagram și asta după ce postarea ei prin care anunța că este însărcinată cu gemeni a primit peste 10 milioane de like-uri.


Mesajele sale de pe rețeaua de socializare sunt atât de propagate în prezent încât specialiștii au calculat și ce valoare are o postare de-a artistei. Astfel, conform companiei D’Marie Analytics, o singură postare de-a divei pe Instragram este estimată la 1 milion de dolari.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Advertisement

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Prin urmare, este foarte posibil ca o companie care își dorește să își facă reclamă pe contul de socializare al solistei să plătească această sumă exorbitantă pentru a apărea o singurp dată ca și recomandare sau product placement.

La fel de valoroase sunt și surorile Kardashian.

Conform lui Michael Heller, CEO al companiei Talent Resources, susține că, spre exemplu, Kim Kardashian ar primi chiar și jumătate de milion de dolari pentru a face reclamă pe pagina ei de Instagram, ce beneficiază de 95 milioane de followeri.

Surorile ei, Khloé și Kourtney ar primi până la 250,000 de dolari (au 64.1 milioane de followeri, respectiv, 54.3 milioane).

Advertisement

Surorile mai mici, Kendall și Kylie Jenner, au 76.4 milioane, respectiv 89.1 milioane de followeri și se presupune că ar primi până la 400.000 de dolari pentru o reclamă pe social media.

Vedetele au făcut până acum reclamă la ceaiuri de slăbit sau echipamente sport, iar reclamele pe paginile lor de Instagram reprezintă cam un sfert din venitul lor.

Postările lor plătite au hashtagurile #ad sau #collab.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *