Connect with us

Stiri Interne

Cât costă palatului lui Gigi Becali de lângă Guvern. E de vânzare?

Gigi Becali a primit oferte de a vinde palatul aurit de lângă Guvern. Deşi nu a acceptat propunerea, latifundiarul a dezvăluit prețul sub care nu ar accepta nico tranzacție. Iată cât costă!

Publicat

pe

Cât costă palatului lui Gigi Becali de lângă Guvern. E de vânzare?

Palatul aurit din apropierea Pieței Victoria din București, care îi aparține lui Gigi Becali, a devenit un deziderat pentru unii clienți cu dare de mână. Clădirea construită în 1915 ar fi putut fi vândută unei ambasade, dacă proprietarul acesteia ar fi acceptat. Nu s-a întâmplat acest lucru deoarece prețul cerut a fost mult prea mare. Ambasada Qatarului ar fi dorit să achiziționeze imobilul și să ofere 20 de milioane de euro, însă Gigi Becali a cerut 25 de milioane.

Optimized by JPEGmini 3.14.12.71901706 0x816ac07a

“Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Cădirea impozantă din Aleea Alexandru este trecută acum pe numele fetelor milionarului.