Connect with us

Evenimente

Cât costă să mergi la festivalul Untold din Dubai

Untold, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din România, trece la începutul anului 2024 granițele țării și se organizează, în premieră, in Dubai. Iată cât costă biletele!

Publicat

pe

Cât costă să mergi la festivalul Untold din Dubai

Untold este nu doar unul dintre cele mai iubite festivaluri din România, ci din întreaga lume. El ocupă locul 3 în Europa și 6 la nivel mondial, conform Top 100 Festivals, alături de Tomrrowland, Glastonbury sau Coachella.

În 2024, festivalul trece granițele țării și va fi organizat pentru prima oară în Dubai. Evebimentul va avea loc în perioada 15-18 februarie la Expo City Dubai.

Pe data de 3 octombrie vor fi scoase la vânzare primele 5 000 de abonamente. La ele vor avea acces cei care se înregistrează în prealabil pe platforma http://www.untold.ae.

Organizatorii se așteaptă ca ediția din Dubai să se bucure de un succes extraordinar, cu oeste 70 000 de participanți în fiecare zi de festival. Aceștia se vor bucura de concerte cu artiști internaționali de pop, R&B, house, techno, hip-hop și multe altele.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNTOLD DUBAI (@untoldfestivaldubai)

Doritorii înregistrați pe platformă vor putea achiziționa primele abonamente la un preț special. Mai exact, 132 de euro pentru cele patru zile de festival, în raport cu 395 de euro, cât vor costa ulterior aceste abonamente.

Există și varianta de abonamente VIP, care vor costa în perioada Early Bird 316 euro. Apoi, prețul va urca la 658 de euro.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNTOLD DUBAI (@untoldfestivaldubai)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *