Connect with us

Stiri Interne

Cât costă să stai în garsoniera lui Dorian Popa

Pe lângă succesul de care se bucură în mediul online, Dorian Popa are afaceri prospere și în domeniul imobiliarelor. Mai nou, și-a scos la închiriat, în regim hotelier, garsoniera din București. Iată cât costă să stai în garsoniera lui Dorian Popa.

Publicat

pe

Cât costă să stai în garsoniera lui Dorian Popa

Dorian Popa nu face bani doar din muzică și online, ci are și un proiect imobiliar. Case de lux pe care artistul le construiește într-un cartier rezidențial din apropierea capitalei. Înainte de a se muta însă într-o vilă, Dorian Popa a locuit într-o garsonieră din București. Anul acesta, a hotărât să închirieze, în regim hotelier, această locuință.

Recent, artistul a lansat un vlog pe canalul lui de YouTube, în care vorbește despre această afacere. Așadar, în mai puțin de două luni, Dorian a încasat 2.500 de euro din închirierea garsonierei.

„Au venit deja 15 clienți. Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur”, a dezvăluit el pe internet.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Înainte de a închiria această garsonieră, Dorian Popa a renovat-o și mobilat-o modern. Are 37 de metri pătrați și se închiriază cu aproximativ 643 de lei pe noapte.

Ce mașină conduce Dorian Popa

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *