Connect with us

ADPM Business

Cat de bogat este iubitul Mihaelei Radulescu

Iubitul Mihaelei Radulescu detine o avere impresionanta. Iata cat de bogat este Felix Baumgartner, conform ultimelor informatii publicate de o revista de business de peste hotare.

Publicat

pe

felix-baumgartner-mihaela-radulescu-1

Cat de bogat este iubitul Mihaelei Radulescu? Multi se intreabam, dupa ce o vad pe vedeta alaturi de partenerul ei in vacante scumpe si la cele mai exclusiviste evenimente de peste hotare. Conform informatiilor publicate de revista de business People With Money, Felix Baumgartner ar avea o avere impresionanta, aflandu-se pe locul 1 in topul celor mai bogati atleti.

felix-baumgartner-mihaela-radulescu

Mai exact, ar fi castigat, doar in ultimul an, aproape 82 de milioane de dolari. In total, Felix ar avea o avere de 245 de milioane de dolari. Cu mult peste fostul sot al vedetei din Romania, afaceristul Elan Schwartzenberg.

Felix Baumgartner este un parasutist austriac si un jumper BASE. Acesta a stabilit recordul de saritura de pe cea mai joasa constructie (30 de metri, de pe mana Statuii Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro) si de doua ori recordul de saritura de pe cea mai inalta constructie (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia si turnul Taipei 101 din Taiwan).

felix_baumgartner_skydive

In 2003, Felix Baumgartner a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii in cadere libera, folosind o aripa delta fabricata din fibra de carbon atasata pe spat

In 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu pana in stratosfera, imbarcat intr-o nacela etansa, din care a sarit de la altitudinea de 39,045 km. In prima parte a coborarii in cadere libera a depasit viteza sunetului, atingand 1342,8 km/h, cea mai mare viteza cu care s-a deplasat pana la acea data un om care nu se afla intr-un vehicul.

Advertisement

felix-baumgartner-stratos_25874_600x450

Dupa o cadere libera de 4 minute si 19 secunde, Bumgartner a depasit cu 265 km/h viteza sunetului, cei 1342,8 km/h reprezentand o viteza de 1,25 Mach. (Sursa: Wikipedia)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *