Connect with us

Stiri Interne

Cât de bună este Anamaria Prodan ca actriță? Ce spune regizorul!

Anamaria Prodan și-a făcut debutul ca actriță. Nu oricum, ci direct în rolul principal din filmul „Complotul bonelor”, proaspăt lansat în cinematografele din țara noastră. Cum s-a descurcat vedeta în această nouă postură? Iată ce spune regizorul!

Publicat

pe

Cât de bună este Anamaria Prodan ca actriță? Ce spune regizorul!

Celebra Anamaria Prodan a debutat în actorie cu un rol principal în filmul „Complotul bonelor”. Comedia s-a lansat recent în cinematografele din țara noastră și se bucură deja de succes. În film, Anamaria este protagonistă alături de actorul Cristi Iacob.

Filmul este în regia lui Iura Luncașu, conoscut pentru seriale de succes precum „Numai iubirea” sau „Inimă de țigan”.

Regizorul spune că și-a dorit ca Anamaria Prodan să joace în acest film. Motivele? Este o femeie puternică și s-a potrivit perfect în acest rol. În plus, se bucură de notorietate, astfel că poate contribui semnificativ la promovare.

„Este o femeie puternică şi mi s-a părut că ea poate să ducă, că e potrivită pe rol. Că există dorinţă să facă această poveste şi atunci m-am gândit că ea va fi cea mai potrivită. Primul meu gând a fost iau un om, care evident poate să şi promoveze filmul”, a declarat el pentru paginademedia.ro.

Iura Luncașu se arată fericit de alegerea făcută. El a dezvăluit că Anamaria s-a descurcat perfect ca actriță, după doar o lună de repetiții.

„A funcţionat foarte bine din toate punctele. A fost o surpriză foarte mare pe platouri şi nu am avut niciun fel de problemă”, a adăugat el.