Connect with us

Stiri externe

Cât de mari au crescut copiii familiei regale britanice!

Este deja tradiție ca membrii casei regale britanice să realizeze ședințe foto la final de an, din care mai apoi aleg o fotografie pe care o trimit ca felicitare de Crăciun! Iată cum arată felicitarea trimisă în acest an de Prințul William și Kate Middleton. Cât de mari au crescut copiii familiei regale britanice!

Publicat

pe

Cât de mari au crescut copiii familiei regale britanice!

Luna decembrie este acea perioadă din an plină de emoții frumoase, bucurii și cadouri. Spiritul Crăciunului ne cuprinde întotdeauna pe toți, chiar și pe membrii casei regale britanice.

Deja de mulți ani încoace, tradiția spune că aceștia realizează o ședință foto specială la final de an. Ei aleg mai apoi o imagine reprezentativă pe care o trimit mai departe pe post de felicitare de Sărbători.

Prințul William și Kate Middleton nu s-au abătut de la această tradiție în 2023. În fotografie, ei apar alături de cei trei copii ai lor. Este vorba despre Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani).

Imaginea de colecție a fost surprinsă de fotograful Josh Shinner. Este o fotografie alb-negru, tip portret, realizată la Windsor.

Windsor este, de anul trecut, reședința oficială a Prințului și Prințesei de Wales.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *