Connect with us

Stiri Interne

Cât de mult l-a afectat pe George Buhnici scandalul afirmațiilor misogine

A trecut un an de la scandalul de proporții în care George Buhnici personajul principal Motivul? Declarații controversate făcute de acesta într-un interviu pe care l-a acordat cu ocazia unui festival. Iată cum spune acesta că l-a afectat scandalul afirmațiilor misogine, după un an în care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Publicat

pe

Cât de mult l-a afectat pe George Buhnici scandalul afirmațiilor misogine

Vara trecută, declarațiile controversate date de George Buhnici la Neversea au generat un adevărat „scandal al vergeturilor și celulitei”.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, spunea el atunci, înainte de a-i face un compliment ciudat soției sale. A spus despre aceasta că arată ca o… minoră.

Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online și nu numai. Buhnici a pierdut atunci mai multe contracte de imagine și a fodt amendat de CNCD (Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării).

A trecut un an de atunci, timp în care fostul om de televiziune a stat departe de lumina reflectoarelor. Recent însă, acesta a acceptat să vorbească public despre cum l-a afectat scandalul declarațiilor misogine.

George Buhnici este invitatul celei mai noi ediții a podcastului „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar.

Acesta a dezvăluit că nici nu a ieșit din casă în prima lună după izbucnirea scandalului. A renunțat să se uite la televizor și s-a simțit pur și simplu depășit de situație.

La acea vreme, Buhnici și-a cerut scuze public pentru afirmațiile făcute, printr-un videoclip postat pe YouTube. Spune însă că acest lucru nu l-a scăpat de oprobriu public și de consecințe.

În prezent totuși, el declară că privește ca pe o binecuvântare tot ce s-a întâmplat și că este în cel mai bun moment al carierei sale.