Connect with us

Stiri Interne

Cât plăteşte Adela Popescu pentru grădiniţa şi şcoala privată a copiilor

Adela Popescu este de trei ori mamă și își dorește să le ofere băieților ei cea mai bună educație. Astfel că vedeta i-a înscris pe cei mici la grădinițe și școli private. Iată cât plătește pentru unitățile de învățământ pe care le urmează copiii!

Publicat

pe

Cât plăteşte Adela Popescu pentru grădiniţa şi şcoala privată a copiilor

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, pe platourile de filmare, și s-au îndrăgostit nebunește. Ei s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei copii. Este vorba despre Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate).

Pentru că își doresc să le ofere celor mici cea mai bună educație, i-au înscris pe toți la grădinițe și școli private. Mai exact, au ales ca băieții să învețe la Olga Gudynn, una dintre cele mai apreciate unități private de învățământ din România.

Bineînțeles, asta vine cu o serie de costuri destul de ridicate. Nimic nu înseamnă însă prea mult atunci când vine vorba despre educația și viitorul copiilor.

Adela este de părere că nu ar fi fost cu mult mai ieftin să își dea copiii la școli de stat. Asta deoarece pe lângă școala propriu-zisă, ar fi trebuit să plătească After School, precum și opționale. În învățământul privat, însă, toate acestea sunt incluse în taxă.

Conform click.ro, prețurile lunare la Olga Gudynn sunt următoarele:

  • 670 de euro pentru program scurt cu masă inclusă (08:00 – 14:00)
  • 750 de euro pentru program prelungit cu masă inclusă (08:00 – 17:00)
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *