Connect with us

Stiri Interne

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină

Deși nu s-ar spune la o primă vedere, Theo Rose spune că s-a îngrășat destul de mult în perioada sarcinii, iar kilogramele continuă să se acumuleze. Artista mai are aproximativ două luni până când va deveni pentru prima oară mamă.

Publicat

pe

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ un an, iar relația dintre ei a evoluat rapid. Artista este însărcinată în aproape șapte luni și urmează să devină mamă de băiețel. Pe parcursul sarcinii, Theo și-a ținut la curent fanii de pe rețelele de socializare cu stările și schimbările prin care a trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Au mai rămas aproximativ două luni până la momentul în care artista îl va ține prima oară în brațe pe Sasha, fiul ei. În prezent, Theo se confruntă cu arsuri la stomac, probleme care din bătrâni se spune că sunt cauzate de faptul că bebelușului îi crește părul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Deși nu se vede la o primă vedere, viitoarea mămică spune că a acumulat ceva kilograme în aceste șapte luni. Ba mai mult, a declarat că în această perioadă a ajuns să se îngrașe chiar cu un kilogram pe zi.

„Pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa. Am 58 de kilograme acum”, a povestit ea în cadrul emisiunii La Măruță de pe Pro TV.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *