Connect with us

Stiri Interne

Catalin Bordea se insoara!

Catalin Bordea, cunoscut actor de stand up comedy si colegul lui Dan Capatos din cadrul emisiunii nocturne „Un show pacatos”, face pasul cel mare. Si-a cerut ieri iubita in casatorie si urmeaza ca anul viitor sa devina sot cu acte in regula.

Publicat

pe

catalin-bordea-se-insoara

Catalin Bordea, colegul de platou al lui Dan Capatos in cea mai incenciara emisiune, “Un show pacatos” a hotarat ca e momentul sa se aseze la casa lui alaturi de prietena sa, Livia. Astfel ca, si-a surprins iubita chiar de ziua ei de nastere cu o cerere in casatorie.

Dupa ce i-a pregatit prietenei o cina romantica pe marginea lacului Mogosoaia, Catalin a dus-o la Aerodrom, pentru o saritură cu parasuta. Surpriza a fost de fapt alta. Chiar inainte sa execute saltul, Bordea a intrebat-o pe Livia daca vrea sa-i fie alaturi pentru restul vietii. Napadita de emotii, Livia a raspuns afirmativ.

La sol ii asteptau cei mai buni prieteni care au dorit sa fie alaturi de ei in acele clipe. Dupa ce au aterizat, Bordea a repetat intrebarea, moment in care s-a asezat in genunchi si i-a oferit inelul. Cererea a fost atat de emotionanta incat Bordea nu si-a mai putut stapani lacrimile.

Seara, Livia a venit in platoul emisiunii “Un show pacatos” si a povestit experienta prin care a trecut. De data aceasta insa, Bordea a fost cel surprins, pentru ca bunica sa, femeia care l-a crescut si pe care o iubeste foarte mult, a intrat in legatura directa prin telefon ca sa-i transmita gandurile sale.

“In sfarsit i-a venit mintea la loc. Este si el la casa lui, nu mai umbla din floare in floare. Doar nu pot sa spun ‚din ciuline in ciuline’”, a glumit bunica, totodata, urandu-i multa sanatate, intelepciune si intelegere.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *