Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu a petrecut Pastele in Bali. Iata cum s-a distrat!

Catalin Botezatu a petrecut Pastele si saptamana de dupa departe de taram tocmai in Indonesia. Iata ce vacanta de vis a avut si ce locuri frumoase a vizitat.

Publicat

pe

catalin-botezatu-indonesia-12

Catalin Botezatu si-a luat o binemeritata vacanta. Inca dinaintea Pastelui, designerul a plecat in Indonesia unde a petrecut deja mai bine de 10 zile in locuri uimitoare. S-a cazat la Ayana Resort and Spa Bali, de unde a pornit, zi de zi, sa exploreze exotica insula. Astfel, a ajuns la Sacred Monkey Forest Sanctuary din Ubud, la templul de apa, pe insula cu testoase sau la Tanalot Temple, pe care il considera cel mai frumos din toata insula.

De la sfarsitul lunii aprilie, Catalin Botezatu se rasfata in tari exotice. Celebrul designer a ales ca destinatie insula Bali din Indonezia, de unde posteaza zilnic pe pagina sa de socializare fotografii spectaculoase. “Cel mai frumos templu din Bali si cele mai spectaculoase campuri de orez, locatie in care a inceput si shooting ul foto destinat site-ului CBSTORE.EU”, a scris el pe Facebook.

Catalin a avut parte de zile relaxante, profitand de vremea buna (31 de grade) si facand plaja, iar seara a mers la petreceri in aer liber, langa piscina.

catalin-botezatu-indonesia-16 catalin-botezatu-indonesia-15 catalin-botezatu-indonesia-14 catalin-botezatu-indonesia-13 catalin-botezatu-indonesia-11 catalin-botezatu-indonesia-10 catalin-botezatu-indonesia-9 catalin-botezatu-indonesia-8 catalin-botezatu-indonesia-7 catalin-botezatu-indonesia-6 catalin-botezatu-indonesia-5 catalin-botezatu-indonesia-4 catalin-botezatu-indonesia-3 catalin-botezatu-indonesia-2 catalin-botezatu-indonesia-1

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *