Connect with us

Carusel

Catalin Botezatu ajuta o familie saraca din Bucuresti

Catalin Botezatu ajuta o mama saraca din Bucuresti, cu patru copii, la un pas de a fi evacuata din locuinta, oferind haine, mancare, televizor, birou si accesorii pentru casa.

Publicat

pe

catalin-botezatu-caritabil-copii

Catalin Botezatu este autorul unei serii impresionante de acte caritabile, despre care presa nu a relatat mai nimic, preferandu-se, in schimb, subiectele cu iz de scandal.

Putini stiu ca designerul ajuta in mod frecvent oamenii saraci sau batranii din azile, fara sa anunte deloc presa. Un astfel de caz a avut loc zilele trecute cand a decis sa ajute o mama cu patru copii care se zbate intr-o saracie lucie si care este la un pas de a fi evacuata din locuinta din pricina datoriilor.

Este vorba de Liuba, cea care este nevoita sa isi intretina familia cu doar 160 de lei pe luna. Cazul i-a fost semnalat de Daniel Buzdugan, iar Catalin a decis pe loc sa ajute familia, oferindu-le haine, mancare, un televizor, un birou si alte accesorii pentru casa.

catalin-botezatu-caritabil-1

 

Designerul a facut, de altfel, si un apel public, pe pagina lui de Facebook, invitand si alti oameni cu suflet sa se alature pentru ca Liuba si cei patru copii ai sai sa poata avea intr-un final un camin al lor.

Advertisement

catalin-botezatu-caritabil-3

 

„Azi am fost din nou la Liuba si la cei patru ingerasi. Un televizor, un birou si cateva accesorii pentru casa, le-a adus zambetul pe buze dar, din pacate, azi au primit o somatie ca in 5 zile ar trebui sa paraseasca camera in care locuiesc. Asa cum am promis, am sa-i ajut in continuare dar va rog si pe voi ca impreuna sa reusim sa le gasim un camin cat de mic din care sa nu mai fie dati afara. Va multumesc.Cont banca BCR RO10RNCB0084100780010001 titular Verlan Liuba”, a scris Catalin Botezatu.