Connect with us

News

Exclusiv! Catalin Botezatu a plecat la Cannes cu Chivas Regal si Mihai Petre!

Catalin Botezatu a plecat in aceasta dimineata la Cannes, unde va participa la Festivalul International de Film, fiind invitat de Chivas Regal, alaturi de Mihai Petre. Designerul se afla in aceste momente la Zurich, unde are escala si se plimba prin Duty Free in cautarea unor bijuterii de lux pentru mama lui.

Publicat

pe

Catalin Botezatu este anul acesta pentru a treia oara invitat de Chivas Regal pentru a participa la Festivalul International de Film de la Cannes.

Designerul a plecat in aceasta dimineata de la aeroportul Henri Coanda, alaturi de Irina Florea (Pernod Ricard) si invitatul din acest an, Mihai Petre.

Renumitul coregraf se alatura astfel altor vedete care au participat anii trecuti la festival, Andreea Esca, Andi Moisescu si Virgil Iantu.

In aeroportul din Bucuresti, delegatia Romaniei a stat la VIP Lounge unde au savurat, la primele ore ale diminetii, Chivas 25yo.

In aceste momente, Catalin Botezatu se afla pe aeroportul din Zurich, acolo unde are escala si colinda magazinele de tip Duty Free in cautarea unor cadouri pretioase pentru mama lui.

Designerul va ajunge azi la Cannes, unde va fi cazat intr-un hotel de lux si va participa la evenimentele din preajma renumitului festival de film.

„Ma simt onorat sa fiu invitat pentru a treia oara de Chivas Regal la Festivalul International de Film de la Cannes. Ca și anii trecui, am ocazia sa calc pe covorul rosu alaturi de mari actori si regizori ai lumii. Sunt sigur ca și anul acesta, multumita organizarii minutioase oferita de Chivas Regal, ma voi intoarce cu amintiri frumoase. In fiecare an am trait experiente unice la Cannes.

Covorul rosu de la Cannes este chiar covor rosu, acolo admiram tinute ale marilor designeri, actori si actrite care știu sa zâmbeasca, sa pozeze, sa isi taie respiratia prin aparitia lor”, ne-a declarat Catalin.

Chivas Regal se alatura din nou in calitate de partener oficial, pentru al patrulea an consecutiv, celui mai prestigios eveniment cinematografic din Europa – Festivalul International de Film de la Cannes, ce va avea loc in perioada 16 – 27 mai.

Intr-un secol in care notiunea de gentleman pare pierduta in timp, Chivas Regal redefineste un set de valori fundamentale precum onoarea, loialitatea si cavalerismul, creionând portretul unui modern gentleman. Pentru ca puterea exemplului este incontestabila, Mihai Petre si Catalin Botezatu au fost desemnati ca fiind cei mai potriviti purtatori ai acestui mesaj.

La invitatia lansata de Pernod Ricard România, Mihai Petre si Catalin Botezatu vor participa anul acesta la cea de-a 65a editie a Festivalului de Film de la Cannes, in calitate de ambasadori Chivas. Acestia vor fi cazati la faimosul Hotel Martinez, vor vizita Chivas House, una dintre locatiile cele mai selecte din lume, vor lua parte la cele mai glamouroase petreceri si vor beneficia de tratament VIP pe tot parcursul vizitei.

Catalin Botezatu s-a declarat extrem de fericit si onorat sa fie invitat pentru a treia oara, de Chivas  la Festivalul International de Film de la Cannes. “Din experienta anilor trecuti, pot deja sa confirm ca voi avea parte de momente extraordinare. Anul trecut, spre exemplu, am avut placerea sa o cunosc pe Jane Fonda, la una dintre cele mai glam petreceri de acolo. Sunt foarte  curios ce surprize mi-au rezervat cei de la Chivas in acest an.”

Mihai Petre se afla la prima participare la festival si așteapta cu nerabdare evenimentul.

“Ma bucur sa fac parte din delegatia Romaniei la Cannes. Sunt convins ca voi avea parte de o experienta exceptionala, având in vedere agenda pregatita de Chivas pentru sejurul nostru de pe Riviera Franceza.”