Connect with us

2 Principale

Tace si face! Catalin Botezatu ii va imbraca pe Gerard Depardieu si Monica Bellucci!

Dincolo de apritiile sale in presa tabloida, Catalin Botezatu isi vede cu succes de cariera sa de designer. In afara prezentarilor de moda din tara, el pregateste o noua realizare cu tenta internationala: ii va imbraca pe Gerard Depardieu si pe Monica Bellucci.

Publicat

pe

catalin-botezatu-monica-bellucci

Catalin Botezatu este perceput de multi mai ales ca un personaj monden, mereu prezent in presa de tip tabloid. Este controversat si mereu surprinzator.

Dincolo de acest tip de aparitii, sta insa activitatea lui de designer, deloc de neglijat. Are prezentari de moda saptamanale in Bucuresti si in orasele din tara, chiar si peste hotare, iar produsele sale mass-market prezente pe magazinul online www.cbstore.eu se vand ca painea calda.

gerard-depardieu

 

Catalin Botezatu puncteaza acum noua realizare cu rasunet international. El va realiza costumele pentru actorii din noua productie „Falconman”, filmata in Romania. Mai exact, el ii va imbraca pe celebrii Gerard Depardieu si Monica Bellucci.

Botezatu a primit, de altfel, anul acesta, o propunere similara, de a rewaliza costumele pentru serialul Dubai Force – Where Luxury Meets Justice, realizat de FashionTV Luxury Films, in care joaca nimeni altul decat Jean-Claude Van Damme.

Advertisement