Connect with us

Carusel

Ce face Catalin Botezatu la Londra

Aflat la Londra, Catalin Botezatu si-a facut putin pentru a trece pe la celebrul centru comercial Harrods, acolo unde este expus inelul de logodna pe care Printesa Diana il primise de la Dodi al-Fayed, cu doar cateva ore inainte sa moara.

Publicat

pe

catalin-botezatu-londra1

Catalin Botezatu se afla zilele acestea la Londra, iar astazi a facut o vizita la celebrele galerii Harrods. Nu a facut-o doar pentru a face shopping, ci si pentru a vizita monumentul ridicat acolo in memoria Printesei Diana si a lui Dodi al-Fayed.

catalin-botezatu-londra

Dupa tragica moarte a celor doi, in interiorul complexului comercial a fost amplasata o piramida din marmura cu fotografiile lor, cat si un pahar de vin ce poarta inca urma rujului pe care Lady Di l-a purtat cu ocazia ultimei cine si inelul de logodna pe care Dodi il achizitionase in ziua accidentului.

Designer-ul a imortalizat acest momnet si a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii realizate langa arhi-cunoscutul monument, insotite de mesajul: „Harrods Diana&Dodi memorial. Un loc de pelerinaj, cu flori albe in jurul inelului de logodna pe care l-a primit Diana in ultima ora de viata…”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *