Connect with us

Stiri Interne

Exclusiv! Catalin Botezatu merge la clinica de detox din Turcia, dupa operatia la inima

Catalin Botezatu se va „interna” intr-o clinica de detoxifiere din Turcia dupa ce se va externa din spitalul Liv, unde, in urma cu doua zile, a fost din nou operat la inima. Iata ce planuri are designerul.

Publicat

pe

catalin-botezatu-operatie-inima-clinica-turcia-1

Catalin Botezatu a fost operat din nou la inima, in clinica Liv din Istanbul. Dupa o noapte petrecuta la terapie intensiva, designerul a discutat ieri cu medicii specialisti care au subliniat din nou cat de important este sa aiba un regim de viata echilibrat, sa se odihneasca si sa manance sanatos.

Exclusiv! Catalin Botezatu a fost operat din nou la inima!

Designerul ne-a marturisit, in exclusivitate, ca are de gand sa mearga la o clinica de detoxifiere din Turcia, imediat dupa ce va fi externat.

catalin-botezatu-operatie-inima-clinica-turcia-2

Acolo va avea parte de un regim alimentar controlat de nutritionisti, precum si programe de relaxare si sedinte de yoga. Aproape acelasi regim pe care l-a urmat si Andreea Marin in urma cu un an si despre care a povestit in detaliu la intoarcerea in Romania.

Ce regim de detoxifiere a urmat Andreea Marin

Catalin Botezatu s-a internat la Liv in dimineata zilei de marti, iar dupa-amiaza, de la ora 15, a intrat in operatie, deoarece analizele efectuate nu erau imbucuratoare. Interventia a durat trei ore si jumatate si a fost efectuata cu succes.

catalin-botezatu-spital

Dimineata, dupa ce a iesit de la terapie intensiva, designerul ne-a declarat in exclusivitate: „Ma simt bine. Trebuie sa ma odihnesc mai mult. Astept sa vad ce imi recomanda medicii si cand ar trebui sa fie externarea”.

Advertisement

Catalin Botezatu a mai suferit o interventie chirurgicala in luna mai a anului trecut, tot la inima si in aceeasi clinica din Istanbul.

Dupa acea operatie, medicii i-au prescris un regim de viata linistit, echilibrat, pe care insa designerul nu l-a putut urma in totalitate, din pricina agitatiei din viata profesionala, dar si sentimentala.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.