Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu, nunta traditionala in India!

Zilele acestea, Catalin Botezatu se afla in India, acolo unde a organizat o prezentare de moda. Dupa eveniment, designerul a profitat de ocazie pentru a participa la o nunta traditionala in stil hindus!

Publicat

pe

catalin-botezatu-india

Catalin Botezatu, amfitrionul show-ului de la Kanal D, “Supermodels by Catalin Botezatu”, se afla de cateva zile intr-o destinatie exotica. Calatoria a fost prilejuita de o prezentare de moda pe care designerul a organizat-o in indepartatul paradis hindus.

Cum nu putea rata sa se bucure de spectacol, imediat dupa prezentarea de moda a luat parte la o ceremonie religioasa in stil hindus; o petrecere precum cea din basme, cu 3 zile si 3 nopti de veselie.

catalin-botezatu-india2

“Imediat dupa prezentare am luat avionul catre o destinatie incredibila. Am luat parte la o nunta in stil indian care in realitate depaseste orice imaginatie. Au fost 3 zile de sarbatoare pline de culoare, muzica, rauri de flori naturale pretutindeni, ritmuri de tobe, tamburine si tot felul de instrumente de care nu am mai auzit sau vazut vreodata, miresme de mirodenii si flori, toate intr-un singur loc. O nebunie!”, a povestit Catalin Botezatu.

catalin-botezatu-india1

Cu siguranta, aceasta experienta inedita isi va pune amprenta pe multe dintre viitoarele colectii semnate de celebrul designer.

Pe Catalin Botezatu il puteti urmari in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D, prezentand “Supermodels by Catalin Botezatu”, o combinatie intensa de reality cu transformari inedite, probe dure si sedinte foto spectaculoase.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *