Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu a revenit la TV dupa ce a fost operat – VIDEO

Catalin Botezatu a traversat in ultima vreme o perioada extrem de grea din viata lui, insa iata ca celebrul designer a revenit la TV dupa operatia dificila la care a fost supus intr-un spital din Turcia.

Publicat

pe

Catalin Botezatu a revenit la TV dupa ce a fost operat – VIDEO

Catalin Botezatu a avut de parcurs, in ultima luna, o grea incercare. Celebrul designer a fost supus unei operatii grele intr-un spital din Turcia, acolo unde medicii i-au extirpat o parte din colon pentru a-i salva viata.

Catalin Botezatu s-a intors acasa. Cum arata designerul dupa ce a infrant cancerul!

Perioada dificila a trecut insa, iar Botezatu s-a intors in Romania de ceva veme. Daca pentru un timp a evitat aparitiile publice si a preferat sa se relaxeze alaturi de prieteni pentru a se reface dupa operatie, iata ca a venit si momentul in care acesta a revenit pe micul ecran.

Catalin Botezatu a fost prezent in platoul emisiunii lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde a vorbit putin si despre starea sa de sanatate. Designerul spune ca se afla inca in perioada de recuperare, insa este optimist ca lucrurile vor sta din ce in ce mai bine.

Mai mult de atat, Catalin Botezatu a tinut sa dezminta zvonurile conform carora ar fi renuntat la fashion si televiziune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Buna seara!☕ Va doresc o duminica binecuvantata!🙏😘❤❤❤ #istanbul #life @koptic.ro @cartier

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) pe