Connect with us

Stiri Interne

Catalin Botezatu s-a intors acasa. Cum arata designerul dupa ce a infrant cancerul!

Dupa o perioada extrem de grea in care a fost operat pentru a i se extirpa o tumora din zona colonului, iar apoi a stat internat intr-un spital din Turcia, Catalin Botezatu s-a intors acasa.

Publicat

pe

Catalin Botezatu s-a intors acasa. Cum arata designerul dupa ce a infrant cancerul!

Catalin Botezatu a traversat, in ultima luna, una dintre cele mai dificile perioade din viata sa. Ajuns in Turcia pentru un control medical, medicii de acolo i-au descoperit o tumora la colon si au hotarat sa il opereze de urgenta.

Interventia chirurgicala pe care a suferit-o Catalin Botezatu a fost una extrem de complicata, insa realizata cu succes. Dupa o operatie care a durat cateva ore si care a presupus extirparea unei parti din colonul designerului, acesta a avut nevoie de o perioada de recuperare in spital.

Iata insa ca lucrurile par sa mearga inspre bine, iar Catalin Botezatu s-a intors acasa. Revenit in Romania, celebrul designer si-a luat cei mai buni prieteni si a fugit cateva zile la Sibiu, acolo unde isi doreste sa se relaxeze si sa se refaca dupa incercarea grea prin care a trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Drept multumire pentru toate mesajele de incurajare pe care le-a primit in aceasta perioada, Botezatu a postat, pe retelele de socializare, un filmulet in care vorbeste despre cum se simte acum.

Starea lui de sanatate este in prezent buna, insa perioada de recuperare este una destul de dificila si va mai dura o vreme.

Catalin Botezatu, operat in Turcia. “Am oprit cancerul!”